ValueBlue in Gartner Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools

| ValueBlue | 1 min | 22 december 2020 10:41
Copyright: ValueBlue
ValueBlue, de SaaS leverancier die Agile Business Transformation versnelt voor CIO's en Enterprise Architects, is opnieuw gepositioneerd in het 2020 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools.

Om concurrerend te blijven, moeten organisaties flexibeler zijn dan ooit; Agile zorgt voor een revolutie in de Enterprise Architecture wereld.

ValueBlue is als een van de nichespelers tussen 16 wereldwijde leveranciers opgenomen in het Gartner Magic Quadrant.

Jelle Visser, Chief Customer Officer bij ValueBlue: “Wij voelen ons enorm vereerd en trots om op deze manier erkend te worden door het grootste onderzoeks- en adviesbureau ter wereld. De werkvloer blijft veranderen, dus bedrijven moeten snel, effectief en efficiënt zijn in hun digitale transformatie. Agile is inmiddels geen geheime formule meer; het wordt de standaard voor moderne ondernemingen. Onze klanten willen flexibel zijn zonder complexe modellen. In 2021 zetten wij onze focus op innovatie door en we hopen dan ook weer veel nieuwe klanten te verwelkomen.”

Een kosteloos exemplaar van het volledige Gartner-rapport is hier beschikbaar.

Bron: Gartner Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, door Analisten Derek Miers en Akshay Jhawar, 14 december 2020.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ValueBlue
ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, het SaaS-samenwerkingsplatform dat het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart brengt ten behoeve van hun strategische en tactische besluitvorming. BlueDolphin werkt intuïtief, zodat alle medewerkers van de organisatie het kunnen gebruiken om doelgericht samen te werken en inzichten te delen. Zo worden organisaties effectiever en kan op kosten worden bespaard.
Meer over ValueBlue
Disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste  beoordelingen of een andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Research & Advisory-organisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.