Rubrik neemt Igneous over

Met overname breidt Rubrik zijn UDMaaS-capaciteiten uit

| Rubrik | 1 min | 22 december 2020 17:09
Copyright: Rubrik
Rubrik lijft UDMaaS (Unstructured Data Management as a Service)-specialist Igneous in. Het team en de bestaande klanten van Igneous worden onderdeel van Rubrik die hiermee het data management aanbod uitbreidt.

Organisaties hebben tegenwoordig door de enorme stijging aan data veel ongeorganiseerde gegevens. Denk aan e-mails, afbeeldingen en tekstbestanden: al deze gegevens worden doorgaans geclassificeerd als ongeorganiseerde data. Rubrik wil met de overname van Igneous organisaties ondersteunen om bedrijfswaarde uit deze ongestructureerde gegevens te halen.

De technologie van Igneous werkt goed met krachtige NAS-systemen die het vermogen demonstreren om workloads te migreren, te indexeren en te beschermen in hybride omgevingen. Igneous is in staat om honderden miljoenen NAS-bestanden te scannen, de metadata te indexeren en kopieën naar de cloud over te brengen. De technologie biedt ook een eenvoudig te gebruiken web interface aan zodat organisaties deze data kunnen beheren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor API-integraties.

“Door de innovatieve technologie van Igneous te combineren met de kracht en reikwijdte van Rubrik kunnen we onze klanten het beste van het beste wat betreft unstructured data management bieden”, zegt Vinod Marur, SVP of Engineering bij Rubrik. “We zijn daarom ontzettend blij dat we Igneous mogen verwelkomen in ons team en onze klanten in staat stellen om meer waarde uit hun data te halen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.