ASUS en haar ZenBook-lijn ondersteunen HAEVN bij de creatie van muziekvideo van hun nieuwe single ‘Throw me a line’

ASUS verstevigt Built for Brilliance-campagne met populaire Nederlandse band HAEVN. Campagne geeft exclusief kijkje achter de schermen bij creatieproces verschillende professionals

| ASUS | 3 min | 31 december 2020 14:21
Copyright: ASUS
De Nederlandse band HAEVN lanceert binnenkort zijn nieuwe single Throw Me A Line en een bijbehorende videoclip om fans te verblijden in deze donkere dagen. HAEVN realiseert de release in samenwerking met ASUS. Deze release is namelijk verweven met de gloednieuwe Built for Brilliance-campagne van ASUS, waarmee ASUS creatieve professionals de tools geeft om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij briljante creaties afleveren.

HAEVN

Het Amsterdamse muziekduo HAEVN is in 2015 opgericht en wist met het nummer Finding Out More de internationale hitlijsten te bereiken. Vijf jaar later kunnen singersongwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen al vele mijlpalen op hun naam zetten, waaronder het uitbrengen van hun langverwachte debuutalbum, optredens door heel Nederland en het gebruik van hun muziek in verschillende commercials.

Marijn van der Meer (HAEVN) vertelt: "We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze muziek te delen met fans en samenwerkingen die ons op het lijf zijn geschreven. ASUS kwam precies op het goede moment naar ons toe en maakte het voor ons mogelijk om de visie die we voor ogen hadden voor onze videoclip te verwezenlijken.”

Begin 2021 komt de nieuwe single en muziekvideo van HAEVN uit, maar nu al kunnen fans meekijken wat er allemaal komt kijken bij het maken van een videoclip. In de verschillende verhaallijnen kunnen fans vanuit meerdere invalshoeken zien hoe de single en clip geproduceerd zijn. Het duo heeft de beschikking gekregen over een ZenBook Pro Duo, de laptop voor creatieve professionals met een secundair beeldscherm en het nieuwste model van de compacte ZenBook 14.

Andere hoofdrolspelers

Naast HAEVN hebben creatieve duizendpoot Rui Reis Maia en regisseur Bram van Alphen hun eigen verhaal te vertellen in de Built for Brilliance-campagne. Hun kwaliteiten en expertises worden in afzonderlijke video’s belicht en hierin laten zij zien hoe zij hebben bijgedragen aan het gezamenlijke, briljante eindresultaat van HAEVN. We zien Rui Reis Maia op de set zijn foto’s schieten en later bewerken op een ZenBook Pro Duo. Regisseur Bram van Alphen tenslotte, gebruikt de ZenBook Flip 13 om zijn moodboards te bekijken en shots te verduidelijken die hij voor ogen heeft.

Over de campagne

ASUS heeft deze campagne, waarbij het concept ‘Built for Brilliance’ centraal staat, in het leven geroepen om creatieve professionals het beste uit zichzelf te laten halen met behulp van de beste hardware, die speciaal voor hen is ontwikkeld. Inspirerende personen met hun eigen creatieve disciplines hebben maandenlang gewerkt aan een briljant eindresultaat, dat tot stand is gekomen middels nauwe samenwerking en bovendien zijn zij volledig vrij gelaten in de invulling van de productie. Middels deze campagne laat ASUS het traject zien dat zij hebben doorlopen en wat er bij komt kijken om een omvangrijke creatie als deze op poten te zetten.

Rosita Bakker, Marketing Manager bij ASUS Benelux, vertelt: “HAEVN, Rui Reis Maia en Bram van Alphen zien wij als perfecte voorbeelden van creatievelingen die het beste uit zichzelf halen, als ze daarvoor de beste middelen tot beschikking hebben. Built for Brilliance slaat niet alleen op de filosofie van ASUS om te streven naar het maken van de beste producten, maar ook op het gebruiken van deze producten als middel om iets geweldigs te maken. In de teaser zien we al wat dat kan opleveren en ik ben ook erg benieuwd naar de uiteindelijke clip die begin januari gaat uitkomen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.