Jamf bereikt belangrijke mijlpaal van ruim 20 miljoen beheerde Apple devices bij organisaties

| Jamf | 2 min | 05 januari 2021 12:32
Copyright: Xiong Yan op Unsplash
Wereldwijd gebruiken organisaties Jamf om ruim 20 miljoen Apple devices te beheren en te beveiligen. Deze belangrijke mijlpaal is eind december 2020 bereikt. Jamf’s enterprise management platform is de enige schaalbare oplossing voor het automatiseren van de hele levenscyclus van Apple bij organisaties, inclusief het uitrollen en inrichten van nieuwe devices, beheer en beveiliging. Dit alles kan op afstand gebeuren: het is voor IT-personeel niet nodig om de devices fysiek aan te raken.

“In 2015 bestond Jamf 13 jaar en beheerden we minder dan vier miljoen devices voor ongeveer 5.000 klanten. Omdat toen steeds meer werknemers binnen organisaties een Apple device begonnen te eisen, hebben we ons het ambitieuze doel gesteld om eind 2020 op 20 miljoen devices te draaien”, zegt Dean Hager, CEO van Jamf. “We zijn er trots op dat we deze ambitie hebben weten te realiseren. Maar we zijn er vooral trots op dat we nu zo veel organisaties helpen om ervoor te zorgen dat medewerkers, artsen, verplegend personeel, leraren en studenten het meeste kunnen halen uit hun technologie en zo optimaal kunnen presteren.”

Jamf draait nu op ruim 20 miljoen devices van ruim 47.000 bedrijven. Alleen in het afgelopen jaar zijn er ruim vier miljoen devices en 11.000 klanten bij gekomen. Tot deze organisaties behoren:
  • 24 van de 25 meest waardevolle merken, volgens Forbes;
  • De tien grootste banken in de V.S., volgens bankrate.com;
  • De tien beste universiteiten van de wereld, volgens U.S. News & World Report;
  • 16 van de 20 beste ziekenhuizen in de V.S., volgens U.S. News & World Report;
  • Zeven van de top tien Fortune 500 techbedrijven.
In Nederland heeft Jamf onder andere Bol.com, het Dijklander Ziekenhuis en Rituals als klant.

De sterke groei van Jamf is voor een belangrijk deel te danken aan een sterke klantloyaliteit. Dit blijkt onder andere uit klantreview sites zoals TrustRadius, Gartner Peer Insights en G2.com. TrustRadius kwalificeerde Jamf als een ‘2020 top-rated Mobile Device Management solution’. In het meest recente rapport van G2 eindigde Jamf op de eerste plaats in 19 categorieën, waaronder mobile device management oplossingen en gebruiksgemak in enterprise mobility management.

Een jaar van digitale transformatie, mede mogelijk gemaakt door Jamf en Apple

In een jaar dat we niet snel zullen vergeten werden digitale transformaties, die lange tijd als ‘visionair’ werden gezien, snel noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het volledig op afstand uitrollen en inrichten van devices bij medewerkers thuis, lesgeven op afstand en patiëntenzorg op afstand. Het afgelopen jaar heeft Jamf nieuwe mogelijkheden toegevoegd die zijn positie als het leidende Apple enterprise management platform verder versterken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Jamf

Jamf, de standaard op het gebied van Apple Enterprise Management, breidt de bekende Apple-ervaring uit naar bedrijven, scholen en overheidsinstellingen, met zijn software en via Jamf Nation, ’s werelds grootste online community van IT-beheerders die zich specifiek focussen op Apple. 
Meer over Jamf

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.