ASUS en HAEVN lanceren nieuwe muziekvideo 'Trow me a line'

Bekijk de nieuwe muziekvideo Throw me a line van HAEVN vandaag vanaf 20:00 uur

| ASUS | 2 min | 08 januari 2021 16:09
Copyright: HAEVN
De samenwerking van ASUS en HAEVN, waarbij de ZenBook-laptops centraal stonden, komt tot een hoogtepunt met de release van de nieuwe muziekvideo van HAEVN: Throw me a line. Deze muziekvideo is vanaf vandaag vanaf 20:00 uur te zien op YouTube en nu al te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer.

Een ideale match: HAEVN en ASUS’ ZenBook-lijn

Aan de hand van de ZenBook Pro Duo (UX581), de laptop voor creatieve professionals met secundair beeldscherm en de ZenBook 14 (UX425), het nieuwste model van ASUS, heeft het Amsterdamse muziekduo singersongwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen samen met hun creatieve team de afgelopen maanden hard gewerkt om de muziekvideo te ontwikkelen. Met de nieuwe muziekvideo, Throw me a line, levert HAEVN niet alleen een nieuw audiovisueel meesterwerk af aan hun fans maar laat het ook zien wat het resultaat is van verschillende creatieve processen, waarbij de ZenBooks van ASUS een grote rol bij hebben gespeeld.

Throw me a line

In de nieuwste muziekvideo is op een filmische en dramatische manier het liefdesverhaal van een vrouw te zien. Begeleid door de gloednieuwe track: Throw me a Line worstelt de hoofdpersoon met de tweestrijd in haar liefdesleven. Kiest ze voor zekerheid of toch een avontuur? Throw me a line is nu beschikbaar op Spotify, Apple Music en Deezer en de bijbehorende clip is vandaag vanaf 20:00 uur te bekijken op YouTube.

Over de campagne

ASUS heeft deze campagne, waarbij het concept ‘Built for Brilliance’ centraal staat, in het leven geroepen om creatieve professionals het beste uit zichzelf te laten halen met behulp van de beste hardware, die speciaal voor hen is ontwikkeld. Voorafgaand aan de release van Throw me a line, geeft ASUS een kijkje achter de schermen over hoe het muziekduo HAEVN, regisseur Bram van Alphen en creatieve duizendpoot Rui Reis Maia te werk gaan om aan de hand van de ZenBook Pro Duo, ZenBook Flip 13 en de ZenBook 14 een briljant eindresultaat af te leveren in samenwerking met ASUS. Bekijk de 3 behind the scenes video's van Throw me a line op het YouTube-kanaal van ASUS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.