EPOS kondigt Google Meet- en Google Voice-certificering aan voor ADAPT-headsets

| EPOS | 2 min | 11 januari 2021 10:48
Copyright: EPOS
Het hoogwaardige audiomerk EPOS, onderdeel van de Demant Group, kondigt aan dat de ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit biedt zakelijke professionals een rijk, natuurlijk geluid en Active Voice Cancellation voor meer focus en productiviteit, waar ze ook maar deelnemen aan een Google Meet- of Google Voice-sessie.

Steeds vaker gaat het werk overal mee naartoe en vergaderingen dus ook. Daardoor worden veelzijdige audio-oplossingen die zich direct aanpassen aan verschillende geluidsomgevingen van essentieel belang om mensen en teams bij elkaar te brengen en om de prestaties onderweg te verbeteren.

Het Unified Communications-aanbod van Google is een toonaangevende professionele oplossing die bestaat uit Google Meet, Google Chat en Google Voice. Waar de laatstgenoemde zich richt op vergaderingen, gesprekken en berichten, is Google Meet een videocommunicatiedienst die deel uitmaakt van Google Workspace en G Suite for Education. In het derde kwartaal had Google Meet een piek van 235 miljoen deelnemers aan dagelijkse vergaderingen en meer dan 7,5 miljard dagelijkse videogesprekken. De nieuwe EPOS-certificering met Google Meet en Google Voice zorgt ervoor dat de gecertificeerde EPOS ADAPT-apparaten gebruikers een audio-ervaring bieden van hoogwaardige kwaliteit tijdens het gebruiken van Google Meet en Google Voice. Als onderdeel van het certificeringsproces worden er een aantal audiotests uitgevoerd door een onafhankelijk audiolaboratorium dat door Google is goedgekeurd.

Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS, vertelt: "Elke dag nemen meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd deel aan vergaderingen of gesprekken via Google Meet of Google Voice. Dat maakt onze samenwerking met Google tot een belangrijk partnership om onze visie te realiseren: Mensen te helpen om meer te bereiken door uitstekende audio-ervaringen. De hybride werkplek is een ideale match voor ADAPT, onze serie voor moderne, flexibele werknemers die de wereld als hun kantoor beschouwen. Zij hebben een naadloze audio-ervaring nodig om ervoor te zorgen dat absoluut niemand verkeerd begrepen wordt."

ADAPT – Werk op uw manier

ADAPT is een serie hoogwaardige audio-oplossingen voor mensen die vanaf iedere plek perfecte zakelijke gesprekken willen voeren. De ADAPT-serie is ontwikkeld om de concentratie te verbeteren en om gefocust te blijven. Het is geïnspireerd door de verschillende behoeften van de drukke professional, die een headset in meerdere eigentijdse ontwerpen zoekt. Een headset die zo veelzijdig is, dat er nog meer uit zakelijke gesprekken gehaald kan worden. Draadloze functionaliteiten en actieve ruisonderdrukking; deze headsets sluiten aan op uw behoeften en op de manier waarop u graag werkt.

Lees hier meer over de ADAPT-serie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.