Update aanbod dynabook met 11e Gen Intel Core processoren voor voornaamste modellen

| Dynabook | 4 min | 11 januari 2021 13:33
Afbeelding: De Tecra A30-J met Windows 10 | Copyright: Dynabook
  • Satellite Pro L50-J en Tecra A30-J uitgerust met upgrade van Intel processoren en geheugen
  • Verbeterde processoren toegevoegd aan Satellite Pro C40-aanbod
Dynabook Europe GmbH kondigt updates aan voor drie devices voor de zakelijke markt en onderwijs. De Tecra A30-J en Satellite Pro L50-J hebben een update gekregen met de nieuwste 11e Gen Intel® Core™ processoren en DDR4-geheugen, terwijl de Satellite Pro C40-G de optie voor 10e Gen Intel® Celeron® processoren en DDR4 memory tot 16GB heeft gekregen. Dankzij de toevoeging van Celeron® processoren voldoet de C40-G aan meer specificaties en prijsvoorwaarden. Hierdoor is het device ideaal voor budgetbewuste professionals of studenten.

Klaar voor onderweg

Elk vernieuwd device is ontworpen met draagbaarheid, productiviteit en gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. Met een gewicht van slechts 1,2 kilo en een batterijduur van 14 uur* zorgt de 13.3” A30-J ervoor dat gebruikers productief blijven, ongeacht waar hun werkplek zich bevindt. De 15” L50-J houdt het 10 uur vol* na een volledige oplaadbeurt en weegt slechts 1,7 kilo**, terwijl de 14” C40-G 8 uur aan gebruiksduur biedt en 1,55 kilo weegt. Smalle schermranden om een helder niet-reflecterend scherm maken de devices ideaal voor werk onder de meest uitdagende licht-omstandigheden. Bij elk device is er keuze in verschillende schermtypes en helderheidsniveaus. Ook zijn alle drie de devices uitgerust met een groot toetsenbord en ClickPad, met het ondersteunende Precision Touchpad voor comfortabel typen en navigeren gedurende de hele dag.

De nieuwe modellen zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende werknemer en student. Ze hebben allemaal een robuust chassis in een smaakvol en strak design. Het oppervlak van de Satellite Pro C40-G is bewerkt met een speciale antibacteriële coating die gebruikers beschermt tegen bacteriën. Uit testen*** blijkt dat 99,9% van de bacteriën geweerd wordt door de coating waardoor gebruikers er gerust op kunnen zijn dat de laptop geen broeiplek voor bacteriën vormt.
“Ons doel is om de nieuwste en meest geschikte technologie te gebruiken om onze grote groep klanten te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden - van studenten tot professionals,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “Daarom verbreden we het aanbod van devices met de nieuwste 11e Gen Intel® Core™ processoren, terwijl we tegelijkertijd de technologie van Intel 10e Gen processoren beschikbaar maken in onze budgetvriendelijke modellen uit de C40-G-lijn.”

Altijd en overal verbonden

Ieder device biedt voldoende poorten en connectiviteitsopties zodat gebruikers ongeacht hun locatie productief kunnen blijven. Een USB Type C-poort kan gebruikt worden om op te laden, verbinding te maken, een beeldscherm aan te sluiten en data uit te wisselen, terwijl een full-size HDMI-poort en optionele USB-C dock verdere mogelijkheden bieden om randapparatuur aan te sluiten. Daarnaast beschikken de devices over USB3.1-poorten - twee op de C40-G en A30-J, drie op de L50-J. Een sleuf voor een micro SD-kaart maakt draagbare gegevensopslag mogelijk. Naast een Gigabit LAN-poort op alle devices, zijn de A30-J en L50-J uitgerust met Wi-Fi 6. De C40-G beschikt over WiFi 802.11 AC, wat een eenvoudige en snelle internetverbinding mogelijk maakt. Dankzij de ondersteuning van een snelle 1TB PCIe SSD**, biedt de Satellite Pro L50-J flexibele prestaties en opslagcapaciteit.

De A30-J, L50-J en C40-G bieden gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te communiceren en samen te werken met klanten en collega’s. Elk device is uitgerust met een 2MP FHD Webcam**, stereospeakers en een ingebouwde microfoon met Cortona-ondersteuning. Gebruikers hebben bovendien de mogelijkheid om eigen koptelefoons te koppelen via Bluetooth of de mic/headphones-ingang.

Veilig in de kern

Het beschermen van bedrijfs- en werknemersgegevens is een ongekende uitdaging. Daarom zijn de A30-J, L50-J en C40-G uitgerust met Trusted Platform Module (TPM) 2.0, gecombineerd met de mogelijkheid om wachtwoorden in te stellen voor gebruikers en admin zodat toegang door onbevoegden wordt voorkomen. Ook is inloggen via een vingerafdrukscanner (FingerPrint) beschikbaar. Daarnaast biedt een veiligheidsslot bescherming tegen fysieke diefstal, terwijl de A30-J en L50-J beide een optionele smartcard-ingang hebben om aan specifieke security-vereisten te kunnen voldoen. Een webcam shutter slider is ingebouwd bij de L50-J** voor meer privacy.

Alle nieuwe devices zullen beschikbaar zijn vanaf februari 2021. Ga voor meer informatie over het aanbod van dynabook naar: https://nl.dynabook.com/generic/business-solutions/.
* Gemeten met Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation en tests zijn uitgevoerd tot en met 11 januari 2021
** Afhankelijk van configuratie
*** Getest volgens Japanse Industrial Standards (Z 2801)

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynabook
Al meer dan dertig jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard als het gaat om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een meerderheidsbelang van Sharp Corporation zet Dynabook Inc. die traditie voort door waardevolle diensten te leveren die onze partners en klanten ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.
Meer over Dynabook
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.