DEAL! Huidige CEO Guido Leduc neemt The DOC over van oprichter Bram van Oosterhout

| The DOC | 2 min | 11 januari 2021 15:56
Copyright: The DOC
Guido Leduc heeft samen met investeringsfonds MGF het internationaal opererende The DOC overgenomen. De huidige CEO, Guido Leduc, neemt The DOC over van Bram van Oosterhout (Eastwood Gestel), die het bedrijf in 1999 heeft opgericht.

“The DOC bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot full-service provider van Oracle technologie. Van algemeen directeur (CEO) naar DGA is een lang gekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan. Ik ben trots op The DOC en haar medewerkers en wil samen met MGF de onderneming verder uitbouwen.” - Guido Leduc, directeur en eigenaar van The DOC

“The DOC is een prachtig bedrijf met gemotiveerde medewerkers en een goed management-team onder leiding van Guido Leduc. In de aanloop naar de transactie hebben we al intensief met Guido samengewerkt. Het voelt alsof we elkaar al lang kennen terwijl we nu pas echt als natuurlijke partners kunnen gaan samenwerken. We zijn er van overtuigd dat we samen The DOC verder kunnen uitbouwen.“ - Stefan Damen, partner bij MGF, over de participatie

“Na bijna 22 jaar neem ik afscheid van een prachtig en vitaal sterke organisatie die in al deze jaren zwarte cijfers heeft gedraaid. Met trots kijk ik terug op de stappen die The DOC in ruim twee decennia heeft gezet en de sterke verbondenheid die de teamleden voelen met de organisatie. Niet voor niets zijn er diverse teamleden die al meer dan 15 jaar actief zijn binnen The DOC. Guido is een van deze leden en is al ruim 16 jaar in dienst bij The DOC waarvan de laatste 6 jaar in zijn huidige rol als CEO. Ik ben dan ook erg verheugd dat ik The DOC achterlaat in deze vertrouwde en warme handen. Ik ben ervan overtuigd dat Guido samen met het sterke team van The DOC, de organisatie succesvol voort zal zetten in de komende jaren. Via deze weg wil ik al mijn teamleden, klanten en relaties bedanken voor het prettige contact in de afgelopen jaren.” - Bram van Oosterhout, eigenaar van Eastwood Gestel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
The DOC
Over The DOC
‘All about where IT makes sense’. Daarmee vang je The DOC in één zin. Wij hebben een neus voor het zoeken naar en vinden van innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen. The DOC zet daarin de toon. We durven keuzes te maken. We investeren in specifieke technologieën en marktsegmenten. Omdat we voorop willen lopen. Omdat we voor u die betrouwbare speler in de operationele continuïteit en beschikbaarheid van applicaties en IT-infrastructuur willen zijn. Innovatie. Betrouwbaarheid. Het zijn belangrijke woorden. Daarom kiezen onze klanten voor The DOC. Zij weten namelijk dat die keuze ook betekent dat ze zullen samenwerken met pragmatische specialisten die binnen een uitgebalanceerd team opereren. Dat resulteert in een lange lijst met prachtreferenties. En daar zijn we trots op.
Meer over The DOC
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.