Western Digital vergroot capaciteit van draagbare SSD’s naar 4TB

| Western Digital | 2 min | 11 januari 2021 17:13
Copyright: Western Digital
Western Digital Corp. vergroot de capaciteit van vier draagbare SSD's in het portfolio naar 4TB. De nieuwe schijven zijn erop gebouwd om te voldoen aan de huidige hoge kwaliteitseisen aan content. De SSD’s bieden gamers, creatieve professionals en andere contentontwikkelaars de prestaties, duurzaamheid en grotere capaciteit die ze nodig hebben om bestanden te creëren, te bewerken en op te slaan.

Vier nieuwe 4TB draagbare SSD’s

De nieuwe producten zijn ontworpen om de steeds groter wordende bestanden van zowel consumenten als professionals betrouwbaar op te slaan. Of het nu gaat om een gamer die zijn game-opslag uit wil breiden, een gezin dat waardevolle herinneringen wil bewaren of een fotograaf die zijn perfecte shot wil editen.

SanDisk Extreme Pro Portable SSD

 • Snel opslaan en verplaatsen van data dankzij krachtige NVMe solid-state prestaties met tot 2000 MB/s lees- en schrijfsnelheden. Het chassis van gesmeed aluminium fungeert als heatsink om hogere langdurige snelheden te leveren in een draagbare vormfactor.
 • De 4TB SanDisk Extreme Pro Portable SSD is naar verwachting later dit kwartaal verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en de Western Digital Store. De adviesprijs is € 951,99.

SanDisk Extreme Portable SSD

 • NVMe solid-state prestaties met leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s.
 • Voor extra duurzaamheid biedt de drive een valbescherming tot twee meter en IP55 water- en stofbestendigheid.
 • De 4TB SanDisk Extreme Portable SSD is naar verwachting later dit kwartaal verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en de Western Digital Store. De adviesprijs is € 827,99.

WD_Black P50 Game Drive SSD

 • Deze schijf is speciaal gebouwd voor gamers. Leessnelheden tot 2000 MB/s zorgen voor verkorte laadtijden en snellere gameplay.
 • De drive is compatibel met pc, PlayStation 4- en Xbox One-gamebibliotheek.
 • De 4TB WD_Black P50 Game Drive SSD is naar verwachting later dit kwartaal verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en de Western Digital Store. De adviesprijs is € 832,99.

WD My Passport SSD

 • Stijlvol en duurzaam metalen ontwerp in diverse kleuren, waaronder grijs, blauw, rood, goud en zilver.
 • Schok- en trillingsbestendig en valbestendig tot 1,98 m.
 • Razendsnelle NVMe-technologie met leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s.
 • De 4TB WD My Passport SSD is naar verwachting later dit kwartaal verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en de Western Digital Store. De adviesprijs is € 827,99.

“Met het verhogen van de capaciteit van deze SSD’s breekt een nieuw tijdperk voor onze opslagoplossingen aan en spelen we in op de capaciteit en prestaties waar onze klanten om vragen”, zegt Jim Welsh, senior vice president en general manager Consumer Solutions Products bij Western Digital. “Onze opslagproducten worden gebruikt door miljoenen professionals en consumenten over de hele wereld, en we blijven technologie verbeteren om de prestaties, de betrouwbaarheid en de oplossingen te leveren die zij nodig hebben.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Western Digital

Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.