Nuki Power Pack: praktisch én goed voor het milieu!

Nuki Power Pack vanaf vandaag beschikbaar

| Nuki | 2 min | 12 januari 2021 10:26
Copyright: Nuki
Tijdens IFA kondigde Nuki de komst van een Nuki Power Pack aan, een duurzaam alternatief voor batterijen voor eenmalig gebruik. Vanaf vandaag is dat Power Pack ook officieel op de markt. Concreet gaat het om een extern oplaadbaar accupakket waarmee je je Smart Lock via een USB-kabel kan opladen. Wanneer het Power Pack volledig is opgeladen, kan het je Smart Lock tot 12 maanden van stroom voorzien.

Zeg vaarwel tegen batterijen voor eenmalig gebruik!

Met het Power Pack, wil Nuki Home Solutions niet enkel een praktische, maar ook een duurzame oplossing op de markt brengen. Het Nuki Power Pack gaat op één oplaadbeurt twee keer zo lang mee als conventionele batterijen. Het accupakket is daarnaast ook makkelijk aan te sluiten op je Smart Lock. Op de plek waar je normaal batterijen zou plaatsen, kan je het Power Pack via een USB-kabel aansluiten op je slot. Bovendien word je via pushmeldingen in de Nuki-app op de hoogte gehouden van het batterijniveau van je Power Pack. Wanneer het batterijniveau onder de 20% daalt, krijg je automatisch een waarschuwing.

Een constante stroomvoorziening voor je Smart Lock

Het Power Pack volledig op te laden, duurt ongeveer 10 uur. Vanaf dat moment kan de externe batterij je Smart Lock ongeveer een jaar van stroom voorzien. Maak je liever geen zorgen over het opladen? Dan kan je er ook voor kiezen om je slot een constante voeding aan te leveren. Het Power Pack beschikt namelijk over twee USB-poorten, zodat je het accupakket zowel op je Smart Lock kan aansluiten, als op je stroombron. Bovendien kan je via de USB-aansluiting je Power Pack ook even kort opladen met een Power Bank wanneer je niet veel tijd hebt.

Prijs en beschikbaarheid

Het Nuki Power Pack is compatibel met alle Smart Lock generaties en is exclusief beschikbaar in de Nuki webshop tegen een respectievelijke verkoopprijs van 49 euro. Het overzicht van alle aankondigingen van tijdens IFA kan je hier lezen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.