De tweede vestiging van Seeders over de grens

| Seeders | 2 min | 12 januari 2021 10:43
Na een vestiging in Duitsland is nu België aan de beurt. Het online marketing agency Seeders opent een vestiging in Antwerpen. Met de nieuwe vestiging wil Seeders ondernemers helpen om de Belgische markt te betreden met SEO diensten, met de focus op linkbuilding.

Belgische markt betreden als ondernemer

Seeders is al jaren actief op de Belgische markt voor zowel bedrijven als online marketing agencies. Een vestiging in Antwerpen is dan ook een logische stap voor de scale-up. Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders, zegt over de nieuwe vestiging: “Al jaren krijgen wij aanvragen vanuit de Belgische markt om mee te denken over het verbeteren van hun online autoriteit. We merkten dat we vanuit Nederland contact met Belgische publishers en partners misten en hebben er daarom voor gekozen om ons nu ook fysiek in België te vestigen.”

Met de nieuwe vestiging gaat Seeders Nederlandse en internationale ondernemers helpen om de Belgische markt te betreden. “De tweetaligheid van Vlaanderen en Wallonië maakt het voor veel ondernemers een extra uitdaging. Daarom heeft Seeders de afgelopen jaren gewerkt aan een Belgisch publisher netwerk. Dit publisher netwerk helpt bij het generen van autoriteit, wat weer zorgt voor een verbetering van je vindbaarheid in de zoekmachines.”

Linkbuilding op de Belgische kaart zetten

De nieuwe vestiging in Antwerpen wordt geleid door managing partner Matthew Convents. Matthew heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van management en coördinatie. Onder andere door de lead te nemen bij de opzet van diverse bedrijven, maar ook door het opzetten van zijn eigen consultancybedrijf KIICK.

Matthew is enthousiast om te beginnen: “Het is voor mij, als managing partner, een mooie uitdaging om de online zichtbaarheid op de Belgische markt te vergroten. Het bouwen van autoriteit in de zoekmachines door middel van linkbuilding is in België minder bekend, terwijl het toch een van de belangrijkste onderdelen van je online strategie is. Autoriteit bouwen, traffic naar je website genereren én conversie verhogen zijn zaken waar elke ondernemer mee bezig is. Ik ga dan ook met veel plezier de challenge aan om Seeders België uit te bouwen en linkbuilding ook in België op de kaart te zetten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Seeders
Over Seeders
Seeders is een online marketing agency, gespecialiseerd in linkbuilding. Door de jaren heen, hebben ze een substantieel linkbuilding netwerk opgebouwd en zijn nationaal en internationaal dan ook een van de meest vooraanstaande autoriteiten geworden op dit gebied. Seeders bewijst dag in dag uit dat linkbuilding een van de belangrijkste delen van je online strategie is.
Meer over Seeders
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.