Dynabook kondigt nieuwe 11e Gen Intel Core vPro processoren aan voor premium devices uit X Serie

| Dynabook | 2 min | 12 januari 2021 10:59
Afbeelding: De Portégé X Serie met 11e Gen Intel® Core™ vPro® | Copyright: Dynabook
  • Nieuwe processoren beschikbaar voor recente devices uit Portégé X Serie: Portégé X30W-J, Portégé X30L-J en Portégé X40-J
  • Valt samen met komst van de 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren, devices van dynabook zijn één van de eerste ter wereld die over de nieuwe technologie beschikken
Dynabook Europe GmbH kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren in het aanbod van de premium Portégé X Serie. Hieronder vallen de Portégé X30W-J - ’s werelds lichtste 13.3” convertible* - en de Portégé X30L-J en Portégé X40-J. Hierdoor blijven de devices uit de meest toonaangevende productlijn van dynabook beschikken over de nieuwste, geavanceerde technologie van Intel.

Na de recente aankondiging van de komst van de 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren, ondersteunt de vernieuwde productlijn de nieuwste features voor betere prestaties en beveiliging. Hierdoor zijn ze nog geschikter zijn voor de moderne, mobiele professionals.

“Dankzij de directe beschikbaarheid van 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren in onze belangrijkste lijn, biedt de Portégé X Serie nog steeds het allerbeste in mobile computing,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “De combinatie van elegant ontwerp met hoogwaardige prestaties dankzij Intel, maakt de X Serie tot de meest veelzijdige zakelijke serie die we ooit hebben gehad. En deze is geschikt om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van hedendaagse mobiele werknemers.”

Dynabook heeft ook de komst van de 11e Gen Intel® Core™ processoren naar andere belangrijke devices in de Satellite Pro- en Tecra-lijnen aangekondigd.

De Portégé X Serie met 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren is per direct beschikbaar. Ga naar https://nl.dynabook.com/generic/business-solutions/ voor meer informatie over het aanbod van dynabook.

*) Gebaseerd op 13.3” convertible laptops met 11e generatie Intel Core processoren op 2020/11/04, onderzoek uitgevoerd door Dynabook Inc.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynabook
Al meer dan dertig jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard als het gaat om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een meerderheidsbelang van Sharp Corporation zet Dynabook Inc. die traditie voort door waardevolle diensten te leveren die onze partners en klanten ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.
Meer over Dynabook
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.