Lars Reinkemeyer start als Vice President Customer Transformation bij Celonis

Reinkemeyer wordt gezien als een pionier in procesuitvoering en gaat zich richten op de versnelling van transformatie-initiatieven van Celonis’ klanten

| Celonis | 2 min | 12 januari 2021 11:32
Afbeelding: Lars Reinkemeyer, Vice President Customer Transformation bij Celonis
Celonis, wereldwijd leider in Execution Management Systems (EMS), kondigt de aanstelling van Lars Reinkemeyer tot Vice President Customer Transformation aan. Reinkemeyer komt over van Siemens, waar hij diverse senior executive functies bekleedde en de implementatie van Celonis’ process mining binnen Siemens uitbreidde. Reinkemeyer is tevens bekend als auteur van het boek Process Mining in Action: Principles, Use Cases and Outlook, welke eerder dit jaar werd gepubliceerd.

Bij Celonis zal Reinkemeyer klanten helpen om hun initiatieven op het gebied van digitale transformatie te versnellen door middel van het Celonis Execution Management Systeem en de process mining technologie. Door te ondersteunen en te adviseren bij het ontwerp van een EMS Centre of Excellence en de implementatie hiervan, kan process-excellence bevorderd worden bij klanten en zal de uitvoeringscapactieit vergroot worden.

“Lars is een echte pionier op het gebied van execution management en process mining. We zijn dan ook blijk dat hij zich bij ons team voegt”, aldus Alexander Rinke, co-CEO en mede-oprichter van Celonis. “De procesexpert wordt nu leraar, en onze klanten zullen ongetwijfeld profiteren van de diepgaande expertise van Lars in het toepassen van process mining om de resultaten van de uitvoering te stimuleren.”

Ook Reinkemeyer zelf is blij met de aanstelling: “Onderdeel worden van Celonis is een eenmalige en unieke kans om mijn passie te volgen en organisaties in staat te stellen hun uitvoeringscapaciteit te ontsluiten en hun manier van werken te transformeren. De volgende evolutie van de marktleidende process mining technologie naar het totale Celonis Execution Management System spreken me daarin enorm aan.”

Reinkemeyer, gevestigd in München, heeft een Ph.D. van de Universiteit van Keulen en is een Visiting Scholar aan de Univiersity of California, Santa Barbara, en docent aan Stanford University. Hij is adviseur van de IEEE Task Force op het vlak van process mining en regelmatig spreker en voorzitter op internationale conferenties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.