JUKE maakt radio, non-stop muziek en podcasts nóg toegankelijker

Radio-, muziek- en podcastplatform lanceert verschillende productintroducties

| JUKE | 2 min | 14 januari 2021 16:40
Copyright: JUKE
JUKE lanceert een reeks nieuwe productfeatures en -innovaties om gebruikers nog sneller en makkelijker toegang te geven tot alles wat de wereld van radio, non-stop muziek en podcasts te bieden heeft. Met de JUKE Connect feature vergroot JUKE bijvoorbeeld de toegang tot verschillende apparaten, High Definition audio zorgt voor een betere luisterervaring en de introductie van de Huawei quick app vergroot de beschikbaarheid.

Patrick Goldsteen, Director Digital Product JUKE: “We zijn er voor iedereen die graag radio luistert én het aanbod van streaming (non-stop) muziek en podcasting wil ontdekken. In deze periode van thuiswerken zien we dat luisteraars, niet alleen veel meer luisteren, maar ook massaal verschillende devices gebruiken. In deze tijden hebben radio en muziek een sterke rol in het verbinden van luisteraars en draagt het bij aan positieve energie in Nederland. Met JUKE bedienen we deze behoeftes door het lanceren van nieuwe productintegraties die de verbinding en toegankelijkheid vergroten.”

JUKE Connect

De JUKE-app fungeert als een centrale bediening voor (smart)speakers thuis door deze met elkaar te verbinden. Na Chromecast en Bluetooth is nu ook Airplay in de app beschikbaar. Luisteraars met een HEOS of Google Nest kunnen vanaf vandaag ook audio afspelen via de app.

HD Audio op SONOS

JUKE biedt standaard en exclusief High Definition audio aan via de JUKE-app op SONOS. Voorheen was dit alleen beschikbaar na registratie en login. Vanaf nu is deze kwaliteit de standaard voor iedereen die via JUKE op SONOS luistert naar audiocontent van Talpa.

Huawei Quick App

Gebruikers van een nieuw Huawei device kunnen niet meer terecht bij de Google Play Store en daar speelt JUKE op in door de JUKE-app beschikbaar te stellen in de Huawei App Gallery. In de app vindt de luisteraar alle radiozenders en non-stop muziek.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over JUKE
JUKE, een bedrijfsonderdeel van Talpa Digital, is hét gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. Het is een aggregator voor luisteraars en een distributieplatform voor makers van audio content. JUKE heeft meer dan 200 radiozenders, de beste podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment. Gratis en allemaal op één plek. JUKE biedt multi-device toegang en gebruik: JUKE.nl, Sonos, Chromecast, Airplay, HEOS, App Store, Google Play, Google Assistant, Samsung Smart TV, Android TV en CarPlay. Adverteerders bereiken met onze unieke technologie een enorm publiek en specifieke doelgroepen.
Meer over JUKE
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.