Unit4 Bedrijfssoftware en Multegra introduceren BI-dashboard voor betere managementinformatie voor accountantskantoren

| Unit4 Bedrijfssoftware | 2 min | 18 januari 2021 10:26
Gewaardeerd
Copyright: Unit4
Unit4 Bedrijfssoftware, leverancier van verrassend slimme oplossingen voor accountancy, introduceert in samenwerking met Multegra Automatisering de Kantoor Gemak-module Kantoor BI. Kantoor BI geeft accountantskantoren een managementdashboard waarmee zij altijd realtime up-to-date inzicht en overzicht hebben in hoe het bedrijf ervoor staat.

Kantoorautomatiseringsoplossing Kantoor Gemak is gebouwd op het krachtige CRM-platform van Microsoft Dynamics. Het geeft accountants - en administratiekantoren een 360-graden cliëntbeeld - van het eerste klantcontact tot het versturen van de factuur - en zorgt ervoor dat alle collega’s op de hoogte zijn van wat er speelt binnen het kantoor en bij cliënten.

Toen middelgroot zelfstandig accountantskantoor Van Wezel Accountants begin 2020 overstapte op Kantoor Gemak waren zij onder de indruk van hoe breed en sterk de practicemanagementoplossing is, maar hadden aanvullende behoefte aan een dashboard waarin managementinformatie samen zou komen. Multegra Automatisering, ontstaan vanuit de automatiseringsafdeling van Van Wezel Accountants, ontwikkelde daarop een oplossing in Microsoft Power BI, de interactieve tool voor het visualiseren van data. Zo ontstond Kantoor BI.

“Kantoor Gemak helpt ons om onze interne organisatie op orde te hebben en te houden. Kantoorprocessen verlopen soepel, kosten minder tijd en inspanning waardoor we meer tijd overhouden voor de cliënten en dus meer declarabele uren weg kunnen zetten. Tegelijkertijd rees de behoefte aan meer managementinzicht. We liepen met vragen als: wat zijn onze marges, hoe doen collega’s het en wat is feitelijk het rendement en de daadwerkelijke performance van de organisatie? Met Kantoor BI hebben we goed overzicht en hebben we onze foutkansen in beeld. Je kunt als bedrijf dan veel beter beslissingen maken en tijdig bijsturen als dat nodig is”, zegt Wilbert Star, partner bij Van Wezel Accountants.

“Dit is natuurlijk uniek. Je wilt als softwareontwikkelaar precies bouwen waar je klant behoefte aan heeft, maar het is niet altijd even makkelijk om die wens naadloos te vertalen in een oplossing. Multegra heeft precies dát ontwikkeld waar Van Wezel Accountants naar op zoek was. Wij waren direct onder de indruk van deze tool en door de goede relatie kwamen we snel tot de overeenstemming om dit gezamenlijk aan Kantoor Gemak-gebruikers aan te gaan bieden. De toepassing is generiek voor elk type kantoor en de eerste klanten bevestigen ons dat dit precies is waar ze naar op zoek zijn”, zegt Wim Ströhmeyer, Partner Director bij Unit4 Bedrijfssoftware.

Kantoor BI is vanaf heden beschikbaar als add-on bij Kantoor Gemak, klik hier voor meer informatie.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze klanten ‘alles onder controle’ houden. Zo kan de accountant beter zijn toegevoegde waarde laten zien en ondernemers doen wat zij leuk vinden; succesvol ondernemen.
Meer over Unit4 Bedrijfssoftware

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.