Annual Insight trekt kapitaal aan voor internationale groei

| A-INSIGHTS | 2 min | 19 januari 2021 10:27
Gewaardeerd
Copyright: A-INSIGHTS
Met het aantrekken van een groep investeerders onder leiding van Green Valley Capital breekt voor Annual Insight een nieuwe fase aan. De afgelopen tien jaar heeft Annual Insight in de Nederlandse markt een stevige positie opgebouwd met Insights-as-a-Service. Met een injectie van €1 miljoen vers kapitaal ligt de weg open naar verdere groei en internationalisering.

Annual Insight verzamelt en analyseert grote hoeveelheden open data over bedrijven en markten, en vertaalt deze voor klanten naar direct toepasbare inzichten in abonnementsvorm (Insights-as-a-Service) - bijvoorbeeld over concurrenten, groeimarkten en leveranciersrisico's. De afgelopen jaren is door eigen investeringen in technologie een schaalbare basis voor verdere groei gelegd. De kapitaalinjectie is het startschot voor die groei, met name op internationaal vlak. Het stelt Annual Insight in staat in versneld tempo de datadekking te vergroten en een uniek online platform te creëren voor alle klantvragen op het gebied van open data.

Jeroen Lustig, namens hemzelf en zijn mede-oprichter Bart Zirschky van Annual Insight: “Bart en ik zijn heel blij met deze stap, nu we op grotere schaal kunnen bouwen aan onze missie: bedrijven helpen betere en snellere strategische besluiten te nemen, door gebruik te maken van de alsmaar groeiende hoeveelheid data die er is in de wereld. Deze investering komt op een perfect moment: onze tech is er klaar voor, het team is compleet voor de volgende fase en ik merk dat de internationale markt bewuster is dan ooit van de noodzaak om datagedreven te werken. Ik kijk enorm uit naar de toekomst met de mogelijkheden die we nu hebben.”

Rob Oudman van Green Valley Capital: “Bart en Jeroen hebben met hun team een mooi bedrijf gebouwd met belangrijke klanten voor wie zij cruciale insights in hun sector verzorgen, jaar in, jaar uit. Samen met mijn mede-investeerders kijk ik er naar uit om het team te steunen om hun unieke Insight-as-a-Service producten breder in hun kernmarkten uit te rollen en zo de groei in binnen- en buitenland te kunnen versnellen.”

Meer informatie is hier te vinden: https://blog.annual-insight.nl/annual-insight-kapitaal-aan-voor-internationale-groei.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over A-INSIGHTS

De wereld wordt overspoeld met publieke data. A-INSIGHTS is de innovatieve data-analyse specialist die daaruit de inzichten filtert waar key decision makers in de Food & Agri en Public & Health sectoren hun strategische besluitvorming op kunnen baseren.
Meer over A-INSIGHTS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.