BIS|Econocom project bij Rijksoverheid wint Cisco WebexOne Award

| BIS|Econocom | 2 min | 19 januari 2021 14:25
Copyright: BIS|Econocom
Tijdens het Global WebexOne event van Cisco is de Webex-implementatie door BIS|Econocom bij de Rijksoverheid uitgeroepen tot winnaar van de WebexOne Award in de categorie Webexceptional Workplace transformation. Kim Grondsma, programmamanager IDWOR (Interoperabiliteitskader voor Digitale Werkomgevingen in de Rijksdienst) bij het ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties, ontving de Award tijdens een virtuele ceremonie.

Juiste combinatie

BIS|Econocom is bijzonder trots op deze Award en betrekt bij de felicitaties graag zijn partner AVIT, met wie wij het hoogwaardige Rijks Video Collaboratie Platform implementeren.

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom: “We hebben in AVIT een geweldige partner die vergaande kennis op het gebied van netwerkintegratie, schaalbaarheid en security combineert met een pragmatische aanpak. Samen met onze holistische benadering waarin we hardware, software, omgeving én gebruiker in balans brengen, vormen wij de juiste combinatie voor uitdagende, grootschalige projecten zoals die bij de Rijksoverheid. Overigens hebben we ook voor kleinere organisaties heel interessante oplossingen.”

Rijksoverheid voorbeeld voor alle sectoren

Ook Cisco is erg blij de Award aan BIS|Econocom en AVIT te kunnen uitreiken: “De pandemie heeft de digitale transformatie wereldwijd onwaarschijnlijk versneld, zo ook bij de Rijksoverheid. De snelheid en de flexibiliteit waarmee de Rijksoverheid hun complete manier van werken heeft getransformeerd is een voorbeeld voor alle sectoren. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij met Webex hier een bijdrage aan leveren”, aldus Jan Roggeveen, Collaboration Lead Cisco Nederland.

Online samenwerkingsplatform voor 100.000 Rijksmedewerkers

Het award-winnende project betreft de uitrol van Cisco Webex, waarmee zo’n 100.000 Rijksmedewerkers effectief en veilig thuis kunnen werken; tijdens de coronacrisis én daarna. Dankzij de veelzijdige Webex collaboratie-oplossing kunnen de Overheidsmedewerkers elkaar goed zien, gezamenlijk aan documenten werken en veilig informatie uitwisselen; ook via tablet en smartphone. Met inmiddels meer dan 20.000 videocalls per dag is Webex de olie in de Overheidsraderen.

Veilig, efficiënt en tijd- en plaatsonafhankelijk

Met de keuze voor de Webex cloudoplossing voor video-vergaderen en online samenwerken is de Nederlandse overheid de eerste overheid in de wereld die zo gestructureerd op nationaal niveau inspeelt op de noodzaak voor een infrastructuur waarmee medewerkers veilig, efficiënt en tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken. Daarbij heeft een unieke samenwerking tussen de verschillende ministeries en departementen de basis gevormd voor de snelle implementatie van de oplossing.

Lagere kosten, minder milieudruk, verbeterde productiviteit

Ook belangrijk bij de beslissing om deze Rijksbrede oplossing versneld te implementeren zijn de ambities om kosten te besparen, de milieudruk te verlagen, reistijden te verminderen en de productiviteit te verhogen. Natuurlijk hebben de snelle adoptie, prettige gebruikerservaring, geavanceerde beveiliging en het feit dat het systeem meegroeit met de gebruikers, die beslissing verder vereenvoudigt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BIS|Econocom
BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarbinnen gebruikers efficiënt en eenvoudig op een visuele, interactieve manier informatie overdragen. Zij voelen zich comfortabel en delen daardoor eenvoudiger hun kennis en ideeën. Dankzij een mix van competenties op het gebied van audiovisuele oplossingen voor smart buildings & smart offices, collaboration & videoconferencing, narrowcasting (digital signage) en interieurinrichting bieden we organisaties een unieke visuele beleving. Ook heeft BIS|Econocom expertise in event rental en digital productions. Ruim 220 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste dienstverlening richting de zakelijke eindgebruiker. BIS|Econocom heeft verschillende vestigingen en is onderdeel van de Econocom groep.
Meer over BIS|Econocom
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.