TomTom sluit zich aan bij Autoware Foundation met kant-en-klare open source interface naar TomTom AutoStream

Gebruikers en ontwikkelaars van Autoware krijgen toegang tot TomTom’s wereldwijde high definition kaarten

| TomTom | 1 min | 20 januari 2021 9:23
Copyright: TomTom
TomTom, de specialist op het gebied van locatietechnologie, sluit zich aan bij de Autoware Foundation. Autoware is een non-profit organisatie die open source projecten ondersteunt die de ontwikkeling van technologie op het gebied van autonoom rijden versnellen.

TomTom zal de Autoware Foundation ondersteunen door het creëren van een kant-en-klare open source interface naar TomTom AutoStream. Dit stelt gebruikers en ontwikkelaars van Autoware in staat om hun applicaties op te schalen doordat ze toegang krijgen tot TomTom's wereldwijde high-definition kaarten. AutoStream is een innovatieve kaartleveringsservice die automatisch de meest recente kaart in real-time naar de auto streamt, zodat geautomatiseerde voertuigen altijd met actuele kaarten rijden.

Als premium lid zal TomTom deel uitmaken van de stuurgroep van de Autoware Foundation, die de strategische richting en de technologische prioriteiten bepaalt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TomTom
TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.