Bob van Heyningen nieuwe CEO Ricoh Nederland

| Ricoh | 2 min | 21 januari 2021 11:57
Afbeelding: Bob van Heyningen, CEO Ricoh Nederland | Copyright: Ricoh
Bob van Heyningen (59) is benoemd als nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Paul Nanninga op, die de stap maakt naar Ricoh’s global organisatie, in de rol van Managing Director Ricoh Global Services.

De nieuwe CEO Bob van Heyningen gaat verder op de door Ricoh Nederland reeds ingeslagen weg, met als doel het realiseren van duurzame groei en het vergroten van de winstgevendheid. Op korte termijn staat hij voor de uitdaging om Ricoh Nederland succesvol door de Covid-19 crisis te leiden. Bob van Heyningen is sinds 2015 werkzaam bij Ricoh Nederland als Chief Financial Officer (CFO). In die rol was hij verantwoordelijk voor Finance en Facility Management. Daarnaast bekleedde hij sinds 2018 ook de functie van Regional CFO bij Ricoh Europa. Bob heeft veel kennis van de Ricoh-organisatie en ruime ervaring in diverse management rollen bij verschillende internationale ondernemingen.

In zijn nieuwe functie wordt Paul Nanninga wereldwijd verantwoordelijk voor Ricoh Global Services. Met zijn commerciële kennis van de Europese en lokale markt, kan hij een goede invulling geven aan zijn global rol. Bij Ricoh Nederland heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het versterken van de organisatie.

Onder leiding van Bob van Heyningen wil Ricoh Nederland zich verder profileren als Digital Services Company. Organisaties vooruithelpen met innovatieve technologie waardoor professionals optimaal kunnen werken en samenwerken. Klanten kunnen onveranderd vertrouwen op een hoog serviceniveau en mede dankzij slimme oplossingen hun business blijven ontwikkelen en laten groeien.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ricoh
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.