SAP gaat oplossingen integreren met Microsoft Teams

Technologiebedrijven breiden strategische samenwerking uit

| SAP | 2 min | 25 januari 2021 9:59
Copyright: SAP
SAP en Microsoft hebben plannen aangekondigd om Microsoft Teams te integreren met SAP-oplossingen. Deze integraties staan gepland voor mid-2021. De bedrijven breiden daarnaast hun strategische samenwerking uit voor een snellere adoptie van SAP S/4HANA op Microsoft Azure.

Steeds meer mensen werken thuis. Organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk van Microsoft Teams voor samenwerking, communicatie en het houden van meetings. Met de samenwerking spelen beide partijen in op deze nieuwe manier van werken en ontwikkelingen in de samenleving. Beide partijen willen hiermee het innoverend vermogen, betrokkenheid en de productiviteit stimuleren. Onder andere SAP-oplossingen zoals SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors en SAP Customer Experience staan op de rol voor integratie met Microsoft Teams.

Daarnaast breiden SAP en Microsoft hun cloudpartnerschap uit met nieuwe oplossingen op het gebied van cloudautomatisering en integratie van SAP S/4HANA met Microsoft Azure. SAP en Microsoft bieden onder andere:
  • Vereenvoudiging
De migratie van on-premises-edities van SAP ERP naar SAP S/4HANA in de cloud wordt vereenvoudigd. In aanvulling op de industriespecifieke routekaarten naar de cloud en de referentiearchitecturen, gaan SAP en Microsoft samen co-innoveren op het gebied van SAP S/4HANA op Azure.
  • Meer gezamenlijke inspanningen met klanten en partners
Naast productintegratie gaan SAP, Microsoft en system integrators door met het ontwikkelen van digitale roadmaps voor klanten. Met praktische referentiearchitecturen en technische begeleiding helpen zij klanten op weg in hun cloudreis.
  • Hogere investeringen in platform en infrastructuur
De bedrijven zullen verder inzetten op migraties, verbeterde operaties, monitoring en beveiliging.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.