Sogeti benoemt Miranda van Putten tot nieuwe HR-directeur

| Sogeti | 2 min | 25 januari 2021 11:06
Afbeelding: Miranda van Putten, HR-directeur Sogeti | Copyright: Sogeti
Miranda van Putten (51) is de nieuwe HR-directeur van Sogeti in Nederland. Voor haar dienstverband bij de IT-dienstverlener was Van Putten werkzaam in een vergelijkbare functie bij Fox-IT. Met haar benoeming maakt Van Putten ook deel uit van het Nederlandse directieteam van Sogeti waarin ze Jack ter Haar opvolgt.

Na haar studie sociale- en organisatiepsychologie aan de universiteit van Utrecht in 1997 startte Van Putten haar loopbaan als HR-adviseur bij de NS. Daarna heeft ze diverse recruitment en HR-functies vervuld bij o.a. Loyens & Loeff, Yacht, AON en de GGZ. In 2011 richtte Van Putten haar eigen HR-consultancybedrijf op waarmee ze tot 2017 diverse grootzakelijke organisaties geadviseerd heeft. In haar voorlaatste rol was ze verantwoordelijk voor HR bij securitydienstverlener Fox-IT waar ze samen met haar team een nieuw toekomstbestendig HR-beleid heeft gemaakt.

“Wij zijn enorm blij met de komst van Miranda. Ze brengt veel relevante ervaring mee zowel vanuit de ICT-sector als in haar rol als HR-directeur. Het is van groot belang dat Sogetisten zich goed kunnen ontplooien bij onze organisatie. Ik ben ervan overtuigd, dat Miranda daar een cruciale bijdrage aan gaat leveren”, vertelt Joost Ramaekers, Head of Sogeti in Nederland.

“Ik ben ongelooflijk onder de indruk van de menselijke maat die regeert bij Sogeti. Het is voor mij bovendien een geweldige uitdaging om in tijden van krapte in de IT-arbeidsmarkt het behoud en de ontwikkeling van medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren en stimuleren“, zegt Van Putten.

De nieuwe HR-directeur van Sogeti zal samen met haar team aan de slag gaan voor meer talentontwikkeling, diversiteit, inclusiviteit en een optimale beleving voor medewerkers. Op een manier die past bij de mensgerichte cultuur van de IT-dienstverlener en de ambitie om de beste IT-werkgever van Nederland te zijn.

Miranda van Putten is getrouwd en heeft twee dochters.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Sogeti

Doelen we daarmee op vakmanschap? Zeker. Hebben we het dan over plezier en betrokkenheid? Natuurlijk. Maar die passie uit zich vooral door ons niet-aflatende streven om het maximale uit IT én uit mensen te halen. Met onze eigen gepassioneerde medewerkers, ‘doeners’ die leven voor technologie. Daarmee maken wij het verschil en bereiken wij het gewenste resultaat.
Meer over Sogeti

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.