Johan Looijmans start als SAP Business Architect bij myBrand

| myBrand | 2 min | 25 januari 2021 13:21
Afbeelding: Johan Looijmans, SAP Business Architect bij myBrand | Copyright: myBrand
Per 1 januari 2021 is Johan Looijmans (46) gestart als SAP Business Architect bij myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner. Looijmans treedt toe tot het SAP Implementation Services Team. Dit team begeleidt organisaties naar SAP S/4HANA en ondersteunt hen in de transformatie tot een intelligent enterprise*.

Een bekende naam in de SAP-wereld

Looijmans startte zijn carrière in de industriële bakkerijwereld, op de afdeling Planning & Control van een fabriek. Hier kwam hij voor het eerst in aanraking met SAP, toen hij als key user betrokken was bij de implementatie van het systeem. In 2008 maakte Looijmans de overstap naar de consultancywereld als SAP-consultant bij Ciber. Hij was betrokken bij verschillende grote projecten op internationale schaal. Later stuurde hij als Service Line Manager bij Ciber een team van dertig supply chain consultants aan en is hij daarnaast altijd met zijn voeten in de klei blijven staan als systeemarchitect en projectmanager. Zijn carrièrepad vervolgde zich bij Ctac waar Looijmans werkte als business development manager. Hij leidde hier ruim twee jaar een S/4HANA-programma. Met een rijke ervaring op het gebied van SAP, heeft Looijmans nu de stap naar myBrand gemaakt.

Looijmans over zijn aanstelling: “myBrand volgt een sterke en duidelijke SAP-lijn en het bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Deze twee factoren zorgen dat er een omgeving ontstaat waarin ik volledig tot mijn recht kom. Bovendien ben ik enorm gecharmeerd van de laagdrempeligheid binnen de organisatie. Alle myBranders zijn heel toegankelijk, behulpzaam en benaderbaar. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met het team flink aan de slag te gaan. Voorlopig staat het Discover & Explore programma voor mij centraal, waarin klanten wegwijs worden gemaakt op het gebied van S/4HANA en hun weg naar het nieuwe systeem. Mijn doel is om samen met het team deze aanpak verder te verfijnen en er een nog meer geharmoniseerd geheel van te maken, om zo de klanten optimaal te kunnen ondersteunen in hun overstap.”

Linda Beukers, directeur projecten bij myBrand: “De combinatie van Johans uitgebreide kennis op het gebied van SAP, waaronder S/4HANA, en veel business ervaring, maakt hem een perfecte match met myBrand. Hij is een waardevolle toevoeging aan ons SAP Implementation Services Team en we zijn dan ook verheugd dat we hem hebben mogen verwelkomen.”

*) Een intelligent enterprise is een organisatie die bedrijfsprocessen stroomlijnt en verbindt met gebruik van innovatieve technologie, zodat het bedrijf snel kan reageren op veranderingen in jouw markt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

myBrandERP

Over myBrand

myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.