BrainCreators gebruikt Equinix Fabric om gegevens gemakkelijker, sneller en veiliger uit te wisselen

Digitale inspecteurs ontwikkeld op het BrainMatter platform kunnen voortaan als hybrid AI-as-a-Service (AIaaS) oplossing worden aangeboden

| BrainCreators | 2 min | 26 januari 2021 9:02
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, gespecialiseerd in het ontwikkelen van intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie, kondigt vandaag aan dat het gebruik gaat maken van Equinix Fabric, een oplossing van het wereldwijde digitale infrastructuur bedrijf Equinix. Op deze manier kan BrainCreators veilige directe verbindingen met internationale gebruikers tot stand brengen.

Equinix Fabric is een on-demand interconnectieservice waarmee elk bedrijf verbinding kan maken tussen zijn eigen gedistribueerde infrastructuur en de infrastructuur van andere bedrijven, waardoor een wereldwijde voetafdruk ontstaat van services die cruciaal zijn voor zakelijk succes. Door dit model te gebruiken, kan BrainCreators intelligente digitale inspecteurs aanbieden als een flexibele en schaalbare hybride AI-as-a-service-oplossing.

Doordat het onderliggende BrainMatter platform rechtstreeks en dynamisch is verbonden met zijn (internationale) gebruikers, kan het veilig, on-demand, direct en via private toegang verbindingen leggen zonder tussenkomst van het openbare internet. Equinix Managed Services biedt tevens de veiligheidscertificeringen en standaarden die benodigd zijn om een ‘enterprise-grade’ service te bieden die voldoet aan de wereldwijde compliance regelgevingen.

Het snel en doeltreffend uitwisselen van domeinkennis is cruciaal om betrouwbare intelligente digitale inspecteurs te ontwikkelen. Wat een mens kan interpreteren kan BrainMatter leren. Het BrainMatter platform stelt BrainCreators in staat om snel digitale inspecteurs te creëren en aan te bieden in een B2B2B model. Op deze manier kunnen domein partners snel en eenvoudig hun data, kennis en ervaring beschikbaar stellen aan BrainMatter, zodat het platform digitale inspecteurs kan opleiden, met de domeinexpert als leraar. De intelligente digitale inspecteur kan dan als AI-as-a-service software beschikbaar worden gesteld aan derden.

Glenn Brouwer, mede-oprichter en CRO van BrainCreators: “Dankzij Equinix kunnen wij zowel onze digitale inspecteurs als het BrainMatter platform, waarmee we ze opleiden, als een hybrid AI-as-a-service software aanbieden. Doordat de overdracht van data en domeinkennis, ongeacht de locatie, flexibel kan plaatsvinden kunnen wij wereldwijd nog sneller opschalen.”

Johan Arts, EMEA Senior Vice President bij Equinix: “BrainCreators heeft in een relatief korte tijd een indrukwekkend platform ontwikkeld die digitale inspecteurs toegankelijk maakt. Wij zijn er trots op dat wij met onze infrastructuur en on-demand services kunnen helpen om BrainMatter overal ter wereld direct, veilig en dynamisch met gedistribueerde infrastructuur en digitale ecosystemen kunnen verbinden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is in 2016 opgericht door drie ondernemers die elkaar in de jaren 90 hebben leren kennen via de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. BrainCreators wil met intelligente automatisering de kwaliteit van het leven verbeteren door repeterende handelingen te automatiseren. Dankzij haar BrainMatter platform kunnen organisaties snel digitale inspecteurs ontwikkelen, die direct als digitale dienst inzetbaar zijn in de fysieke wereld.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.