Orange Business Services Flexible SD-WAN ondersteunt Getinge met meer flexibiliteit om de gezondheidssector te helpen

SD-WAN: een essentiële tool voor een cloud-first-strategie

| Orange Business Services | 2 min | 27 januari 2021 12:09
Copyright: Getinge
Getinge, een toonaangevende wereldwijde leverancier van medische technologieproducten en -systemen, kiest voor Orange Business Services om een Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) te implementeren. Deze oplossing ondersteunt de netwerkprestaties, verbetert de beveiliging en ondersteunt de cloud-first-strategie van de in Zweden gevestigde multinational.

De Orange Flexible SD-WAN-oplossing verbindt meer dan 100 Getinge-locaties wereldwijd, waardoor het beheer en de werking van de infrastructuur wordt vereenvoudigd. Bovendien biedt het netwerk flexibiliteit, schaalbaarheid en end-to-end-zichtbaarheid teneinde de gebruikers- en klantervaring te verbeteren.

Vanwege de wereldwijde pandemie heeft Getinge delen van zijn productie- en ondersteuningsmodellen aangepast met betrekking tot de productie van geavanceerde ventilatoren en bijbehorende apparaten. Dankzij het flexibele SD-WAN kan het bedrijf snelle veranderingen op de markt beter ondersteunen en zijn groeiende wijdverspreide personeelsbestand volledig ondersteunen. Orange verzorgt ook Getinges cloud- en internetbeveiliging.
  • SD-WAN speelt in op behoeften van een groeiend en meer verspreid personeelsbestand
  • Snelle connectiviteit versnelt de digitale transformatie
Een cloud-first-strategie kan invloed hebben op het netwerk. Flexibele SD-WAN biedt veilige toegang tot de cloud, waardoor verkeer vanaf de dichtstbijzijnde link naar het internet kan stromen. De Orange SD-WAN-oplossing biedt Getinge efficiënte, veilige en volledig geautomatiseerde end-to-end netwerkbeheer van eindgebruikers tot cloud gebaseerde applicaties tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

“Flexibele SD-WAN van Orange Business Services heeft ons geholpen een veerkrachtige, veilige cloud gebaseerde infrastructuur op te bouwen waarmee we de veranderende zakelijke uitdagingen op een onvoorspelbare markt kunnen aanpakken. Snel veranderende verkeerspatronen in het netwerk vereisten een toekomstbestendige oplossing om de gezondheidszorgapparatuur effectief te ondersteunen – zowel tijdens de huidige pandemie als daarna.” aldus Ludovic Batal, CIO, Getinge.

“Getinge bevindt zich op een sterk transformationeel pad met zijn SD-WAN-infrastructuur. We zijn verheugd dat het bedrijf Orange heeft gekozen als partner op deze spannende reis om zijn activiteiten naar de cloud te verplaatsen. Het bieden van efficiënte, flexibele en veilige netwerkdiensten is de sleutel tot deze transformatie ”, zegt Fabrice de Windt, senior vice president Europe, Orange Business Services.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.