Zero-trust beveiligingsaanbod BeyondCorp Enterprise nu algemeen beschikbaar

BeyondCorp Enterprise levert alle beveiligingstechnologieën en -tactieken van Google aan organisaties

| Google | 1 min | 27 januari 2021 14:20
Copyright: Google
Google Cloud introduceert de algemene beschikbaarheid van Google’s uitgebreide zero trust-productaanbod, BeyondCorp Enterprise, dat BeyondCorp Remote Access verder uitbreidt en vervangt. BeyondCorp Enterprise levert alle beveiligingstechnologieën en -tactieken van Google aan organisaties. Op die manier kunnen ze een eigen zero trust-beveiligingsstrategie implementeren.

Het is niet eenvoudig om van de ene op de andere dag over te schakelen naar een zero trust-strategie. Daarom heeft Google jaren geïnvesteerd om zowel een kosteneffectieve oplossing te realiseren die tegelijkertijd volledig aansluit op bestaande implementaties en bedrijfsprocessen.

De belangrijkste voordelen van BeyondCorp Enterprise:
  • Een schaalbaar, betrouwbaar zero trust-platform in een veilige architectuur;
  • Continue en real-time end-to-end bescherming;
  • Een oplossing die open en uitbreidbaar is, ter ondersteuning van een breed scala aan complementaire oplossingen.
Zero trust is een essentieel onderdeel bij het moderniseren van de beveiliging. Daarnaast kan BeyondCorp Enterprise organisaties helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.