Beheer van IT-omgeving offshore windpark Borssele V in handen van Conclusion Mission Critical

Sterk trackrecord in energiesector maakt Conclusion Mission Critical de juiste partner

| Conclusion Misson Critical | 2 min | 28 januari 2021 9:31
Copyright: Matt Artz op Unsplash
Two Towers, het consortium achter offshore windpark Borssele V, schakelt IT-dienstverlener Conclusion Mission Critical in voor het beheer van de IT-infrastructuur. Dit betekent dat Conclusion Mission Critical verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit van de IT-omgeving van het windpark. De samenwerking met Two Towers verstevigt de positie van Conclusion Mission Critical op de duurzame energiemarkt.

Innovatieproject gericht op duurzaamheid en ecologie

Borssele V is een innovatieproject, wat betekent dat het windpark met name gericht is op research & development. In dit project staan een aantal innovaties met betrekking tot de fundering voor windmolens centraal. Deze innovaties moeten de vorming van oesterbanken bij windmolens stimuleren, wat vervolgens bijdraagt aan het herstel van de Europese platte oester. Ook zorgen de oesterbanken dat de bodem rond de fundering van de windmolens heel blijft. Daarnaast worden er een aantal technieken voor een langere levensduur van de windmolens getest door Two Towers. Het park is gesitueerd op ongeveer 20 kilometer van de kust van Zeeland en bestaat uit twee windturbines.

De overdracht van de IT-omgeving wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 voltooid. Marc de Beer, directeur van Conclusion Mission Critical, over de samenwerking: “We zijn trots dat we de verantwoordelijkheid over de IT-omgeving van het offshore windpark Borssele V mogen dragen. Dat Two Towers ons dit toevertrouwt, onderstreept onze positie als missiekritische IT-partner voor de energiesector. Het is een mooi project met innovaties op het gebied van duurzaamheid en ecologisch herstel.”

Erik de Boer, projectdirecteur bij Two Towers: “Het trackrecord van Conclusion Mission Critical laat zien dat het bedrijf kennis heeft van de energiesector. Omdat zij al voor verschillende windparken de IT-beheerpartner zijn, weten we zeker dat zij de juiste professionals voor ons in huis hebben. De IT-specialisten zijn bekend met het belang van continuïteit in onze business, de securityrisico’s die we lopen en de bijbehorende maatregelen die getroffen dienen te worden. Dat Conclusion Mission Critical onze business begrijpt, blijkt ook uit het feit dat de samenwerking vanaf de start al enorm soepel verloopt. Een mooie voorbode van de rest van het partnership.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion Misson Critical
Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar kritische applicaties zich manifesteren en beschikbaarheid en veiligheid van (levens)belang zijn. Downtime is geen optie. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat uw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow’. We gebruiken hiervoor een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én zelf ontwikkelde software. Scherp op de laatste IT en Security trends. Secuur op de vertaalslag hiervan naar de business van onze klanten. De mens is in onze optiek net zo belangrijk als de organisatie en de techniek. Precies deze aanpak maakt het verschil. Conclusion Mission Critical. Als downtime geen optie is.
Meer over Conclusion Misson Critical
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.