Barracuda introduceert snel, schaalbaar en veilig back-up platform voor gegevens in Microsoft Office 365

| Barracuda Networks | 3 min | 28 januari 2021 17:07
Copyright: Barracuda Networks
  • Nieuwe versie van Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt een cloud-native platform voor het beschermen van Office 365-gegevens
  • Snel doorzoeken en herstellen van Office 365-gegevens, zoals Teams, Exchange Online, SharePoint en OneDrive
Barracuda komt met een nieuwe versie van Barracuda Cloud-to-Cloud Backup, dat snel Office 365-gegevens kan doorzoeken en herstellen, inclusief Teams, Exchange Online, SharePoint en OneDrive. Vergeleken met traditionele back-up- en hersteloplossingen biedt deze cloud-native oplossing een hogere schaalbaarheid, meer zekerheid en snellere prestaties. Barracuda Cloud-to-Cloud Backup is wereldwijd beschikbaar.

In een Microsoft-blogpost uit december 2020 valt te lezen: “Dit kwartaal hebben Microsoft 365-gebruikers over de hele wereld op één dag ruim 30 miljard minuten met elkaar samengewerkt, zoals onderling communiceren en gezamenlijk content creëren. Dit omvat zowel synchroon als asynchroon samenwerken en weerspiegelt de veranderende aard van werken.”

“Nu mensen op steeds meer plekken werken, is het gebruik van cloudgebaseerde apps zoals Microsoft Teams een voor de hand liggende stap”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “Het beschermen van Microsoft Office 365-gegevens vraagt om een moderne, cloud-native aanpak. De nieuwe versie van Barracuda Cloud-to-Cloud Backup is volledig ontworpen voor en gebouwd in de cloud. Dat zorgt voor snelle installatie en eenvoudig beheer, zonder enig onderhoud.”

Enkele kenmerken van de nieuwe versie van Barracuda Cloud-to-Cloud Backup:
  • Schaalbaar en veilig: een cloud-native platform (gebouwd op en draait in de cloud) op locaties over de hele wereld;
  • Hoge prestaties: snel zoeken in back-ups en direct herstel van de benodigde gegevens. Het aanmelden en configureren is zeer eenvoudig, waardoor klanten al binnen vijf minuten back-ups kunnen draaien;
  • Gebruiksgemak: snelle en moderne gebruikersinterface met meer inzicht en een gloednieuw dashboard.
De nieuwe versie van Barracuda Cloud-to-Cloud Backup is gebaseerd op een modern cloud-native platform dat het fundament legt voor:
  • Ondersteuning voor additionele gegevensbronnen zoals SaaS-applicaties;
  • Integratie met de securityservices van Barracuda, zoals bescherming tegen dreigingen;
  • Het toevoegen van additionele functies voor gegevensbeveiliging, zoals gegevensclassificatie en data-loss prevention (DLP).
“Het voordeel van een ‘cloud-native’ oplossing is dat je profiteert van schaalgrootte voor je back-ups en van het feit dat dit een volledig beheerde oplossing is. Dat is anders dan bij traditionele back-up oplossingen, waarbij je aan capaciteitsbeheer en -planning moeten doen en er bijvoorbeeld voor moet zorgen dat je voldoende opslagruimte hebt. Een cloud-native oplossing zoals Barracuda Cloud-to-Cloud Backup is een volledig beheerde oplossing met vrijwel onbeperkte opslagcapaciteit”, zegt Nills Franssens, Senior Cloud Solution Architect bij Microsoft.

Lees hier de volledige Q&A with Nills Franssens: http://cuda.co/43251.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup is nu wereldwijd beschikbaar in de volgende talen: Frans, Duits, Italiaans, Japans, Spaans en Engels. Kijk voor meer informatie op http://cuda.co/ccb.

Meer informatie

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.