Dell Technologies reikt awards uit tijdens jaarlijks Partner Awards

| Dell Technologies | 2 min | 28 januari 2021 18:40
Afbeelding: Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies | Copyright: Dell Technologies
Dell Technologies heeft vandaag awards uitgereikt aan partners tijdens zijn jaarlijkse Partner Awards. Deze prijzen zijn een erkenning voor partners van het bedrijf die het afgelopen jaar optimale prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatie en kennisverdieping. Ze zijn bovenmatig succesvol geweest met het implementeren van oplossingen op basis van de hardware- en software-oplossingen van Dell Technologies.

“In deze bijzondere tijden hechten we bij Dell Technologies extra veel belang aan onze partners. Zij blijven een cruciale schakel in het begeleiden en ondersteunen van klanten. Afgelopen jaar bracht veel veranderingen met zich mee. Door de pandemie moesten we onze manier van werken en ons contact met klanten volledig omgooien. Al onze partners hebben zich extra ingezet om het thuiswerken bij hun klanten en de bijbehorende digitale transformatie zo snel mogelijk te realiseren. We zijn onze partners, en in het bijzonder de winnaars van de awards, dankbaar voor hun inzet”, zegt Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies. “Hoewel, of misschien juist nu we nog steeds niet fysiek samen mogen komen, vinden we het belangrijk om deze inspanningen te erkennen, partners te bedanken voor de samenwerking en de successen te vieren.”

Winnaars

Dell Technologies heeft dit jaar in totaal 8 awards uitgereikt, waarbij de Dell Technologies Ambassador of the Year-award postuum is uitgereikt. Dit zijn de winnaars in de verschillende categorieën:
  • Storage Partner of the Year: SLTN
  • Server Partner of the Year: Computacenter
  • Client Partner of the Year: Centralpoint
  • VMware Partner of the Year: Fondo
  • Solution Provider of the Year: IT creation
  • Cloud Services Provider of the Year: Fundaments
  • Distributor of the Year: Tech Data
  • Dell Technologies Ambassador of the Year: Wim van der Vorst (postuum uitgereikt)

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.