Bizzomate door Siemens Digital Industries Software uitgeroepen tot beste cloud-partner in EMEA

| Bizzomate | 2 min | 29 januari 2021 10:18
Gewaardeerd
Afbeelding: V.l.n.r. Marc Gelissen, oprichter & Pater Familias van Bizzomate en Charles Bronzwaer, partner & digital transformation wizard bij Bizzomate | Copyright: Bizzomate
Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, is vandaag door Siemens Digital Industries Software bekroond met twee partner awards: het werd uitgeroepen tot ‘Top EMEA Cloud Partner of the Year’ en ‘Top Europe North Cloud Partner of the Year’. De awards zijn toegekend tijdens de virtuele European Partner Leadership Summit van Siemens Digital Industries Software die deze week plaatsvindt.

“Bizzomate heeft zich in het afgelopen jaar onderscheiden door ondanks een economisch onzekere periode, zeer sterke resultaten neer te zetten”, zegt Jasper Wildeboer, Cloud Partner Director EMEA bij Siemens Digital Industries Software. Op basis van het Mendix low-code platform bouwde het Bizzomate-team in 2020 verschillende innovatieve cloud-oplossingen. Zo kreeg AZL onder meer een werkgeversportaal en een pensioenplanner applicatie. 1,5 miljoen mensen hebben daarmee realtime en beter inzicht in hun pensioenplanning. Voor de Universiteit van Maastricht werd een applicatie ontwikkeld die bijdraagt aan de employability van studenten. Ook hielp Bizzomate Royal IHC met het vormgeven en uitvoeren van hun digitalisering strategie.

Wildeboer: “Met het hoge niveau van kennis en kunde heeft Bizzomate zich gepositioneerd als een eersteklas specialist in cloud-oplossingen. Als partner van Siemens Digital Industries Software heeft het bedrijf bewezen organisaties snel vooruit te kunnen helpen met hun ambities om met digitale oplossingen onder meer slimmer te gaan werken, kosten te besparen en het verschil te maken ten opzichte van hun concurrenten.”

Siemens Digital Industries Software maakte de winnaars van de partner-awards bekend tijdens de European Partner Leadership Summit. Tijdens dit event kwamen de ruim 450 partners van Siemens Digital Industries Software uit EMEA online samen om meer te horen over de partnerstrategie voor 2021 en over de nieuwste ontwikkelingen in het productportfolio.

“Bizzomate is al jaren een zeer toegewijde partner van Mendix, een dochterbedrijf van Siemens. Ik ben dan ook erg trots dat we dit jaar twee awards hebben gewonnen waarmee ons succes wordt erkend en beloond”, vertelt Marc Gelissen, oprichter en Pater Familias van Bizzomate. “Mendix biedt ons een enorm krachtig platform om samen met onze klanten complexe digitale transformatie-projecten tot een succesvol resultaat te brengen. We zijn bovendien enthousiast over de nieuwe initiatieven die door de krachtenbundeling van Siemens en Mendix ontstaan en die ervoor zorgen dat het platform en de community zich snel verder ontwikkelen. We zien er dan ook naar uit de samenwerking verder uit te breiden.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bizzomate
Succesvolle IT-projecten zijn essentieel om te concurreren of om zaken te winnen. Veel projecten duren echter te lang, hebben geen budget meer of leveren niet de waarde die ze zouden moeten opleveren. Traditioneel was het grootste knelpunt het gebrek aan begrip tussen Business en IT. Daarom heeft het proces bruggenbouwers nodig die een betere samenwerking mogelijk maken, vaststaande denkpatronen uitdagen en het ontwikkelingsproces verbeteren. Er is een manier om business en IT elkaar te laten vinden en een effectieve, efficiënte en betere manier van werken te creëren. Door het beste van low-code-ontwikkeling te gebruiken en beproefde ontwerpmethodologieën toe te passen, streven we ernaar om verder te gaan dan agile softwareontwikkeling, om agile bedrijven op te bouwen.

Bizzomate helpt haar klanten bij de ontwikkeling en levering van hoogwaardige digitale transformatieprojecten en het bieden van een prettige, maar uitdagende werkomgeving voor onze teamleden. En bovendien door ambitieuze groeidoelstellingen vast te stellen en te halen, zonder te vergeten dat het leven meer inhoudt dan geld verdienen.
Meer over Bizzomate
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.