Dematic organiseert eerste virtuele klantendag met presentatie mega-distributiecentrum van Landmark Group

| Dematic | 3 min | 01 februari 2021 11:43
Afbeelding: Het nieuwe Landmark Distribution Center | Copyright: Landmark
  • Exclusief online evenement in het Engels op 18 februari
  • Toespraken van experts en een virtuele rondleiding
  • Gratis registratie op: Customer Day Landmark Group
Dematic continueert de serie Dematic Virtuele Evenementen op 18 februari met een nieuwe klantendag. De internationale retailer Landmark Group opent de deuren van zijn nieuwe mega-distributiecentrum in Dubai, VAE, waar Dematic de automatisering voor heeft verzorgd. Tijdens een online rondleiding van de 265.000 m² grote faciliteit kunnen deelnemers het tot nog toe grootste Dematic Multishuttle® -systeem van dichtbij bekijken (met meer dan 1200 shuttles, 95 liften en bijna 950.000 opslaglocaties) en een Garment-on-Hanger (kleding-op-kleerhanger - GOH)-systeem met twee miljoen stuks kleding. Daarnaast zijn er presentaties van experts over veelbelovende producten en branche-oplossingen. Omdat het een internationaal evenement betreft, wordt deze in het Engels gehouden. De volgende Dematic klantendag staat al voor maart van dit jaar gepland. De focus ligt dan op de supermarktsector, met de Belgische supermarktketen Ahold Delhaize.

“In de huidige situatie zijn digitale evenementen een belangrijk instrument geworden om contact met klanten te behouden en informatie over te brengen. Met de Dematic Virtual Events hebben we een unieke manier bedacht om onze innovatieve oplossingen te presenteren en tegelijkertijd een exclusief kijkje in live-projecten te geven", aldus Jessica Heinz, Director of Marketing, Dematic Central Europe. De reacties op onze eerdere evenementen laten duidelijk zien hoeveel belangstelling er is voor informatie over innovatieve oplossingen, zelfs wanneer men die evenementen niet fysiek kan bijwonen.

Ook nu kunnen besluitvormers, magazijnmanagers en supply chain managers en andere geïnteresseerden op de Virtuele Klantendag een informatief en gevarieerd programma verwachten, waaronder een discussie over de huidige en toekomstige uitdagingen voor supply chains. We hopen dat de uitwisseling van ideeën een nieuwe impuls geeft voor de ontwikkeling van toekomstige concepten. “Wij beschouwen de uitwisseling van de huidige ontwikkelingen in de markt als cruciaal voor het behalen van succes”, voegt Heinz eraan toe.

Het hoogtepunt van het evenement is een virtuele rondleiding door de systemen van het nieuwe mega-distributiecentrum van Landmark Group in Dubai. Deelnemers krijgen een exclusief kijkje in het functioneren van een ultramoderne faciliteit en een presentatie van Mihin Shah, Chief Supply Chain Officer van Landmark Group. Deelnemers kunnen het tot nog toe grootste Dematic Multishuttle-systeem ervaren, met ruim 1200 shuttles, 94 liften en bijna 950.000 opslaglocaties op tot wel 33 verdiepingen en een levering tot 15.000 bakken per uur. Tevens is het Dematic GOH-systeem te zien, dat tot bijna twee miljoen kledingstukken kan verwerken. Daarnaast beschikt de faciliteit over het hoogste pallet-hoogbouwmagazijn in zijn soort in de VAE. Op het exclusieve online evenement gaan de sprekers tevens gedetailleerder in op het project van Landmark Group, inclusief de software en diensten, en presenteren ze geavanceerde oplossingen voor intralogistiek.

Meer informatie over het evenement is te vinden op: Customer Day Landmark Group. Gratis registratie is daar ook mogelijk.

Meer informatie over Dematic is te vinden op: www.dematic.com/nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dematic

De Dematic Group is een toonaangevende leverancier van automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisatie van de supply chain. Dematic, met hoofdzetel in het Amerikaanse Atlanta, Georgia, behoort tot de KION Group - een wereldleider in vorkheftruck- en magazijntechnologie en daarmee gerelateerde dienstverlening voor supply chain. Met haar logistieke oplossingen optimaliseert de KION Group in meer dan 100 landen goederen- en datastromen in fabrieken, magazijnen en distributiecentra. De groep is de grootste fabrikant van heftrucks in Europa en de wereldwijde nummer twee. Dematic is een van de belangrijkste leveranciers van logistieke automatiseringstechnologie wereldwijd.
Meer over Dematic

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.