Ricoh voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot MPS-marktleider

| Ricoh | 2 min | 20 december 2019 0:19
Copyright: Ricoh
Ricoh heeft voor het achtste jaar op rij de positie als marktleider in MPS (Managed Print Services) weten te behouden. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeks- en analysebureau Quocirca.

In het rapport ‘Managed Print Services Landscape 2019’* merkt Quocirca op dat “Ricoh haar leiderschapspositie in de MPS-categorie weet te behouden door hun multichannel strategie en wereldwijde aanpak. Ricoh heeft een dienstenportfolio waarmee je in kunt spelen op de veranderende behoefte van de digitale werkplek en die verder gaat dan de traditionele printdiensten.” Ricoh heeft volgens het rapport “een sterke positie om zowel grootzakelijke als MKB-bedrijven te bedienen in alle landen en regio’s.”

Eén leverancier

Het MPS-aanbod van Ricoh is onderdeel van het MDS-portfolio (Managed Document Services). Ricoh helpt klanten om informatie en documenten te creëren en organiseren. Zo werken ze samen met klanten om informatieprocessen te optimaliseren, om efficiëntie te verhogen en om problemen op het gebied van informatiebeveiliging te voorkomen.

Louella Fernandes, Research Director bij Quocirca, zegt: “Ricoh heeft een sterke reputatie als het gaat om kantoor- en productieprinters. Ze zijn in staat om waarde toe te voegen o.a. op het gebied van duurzaamheid en onderhoud en service. Dat maakt Ricoh een goede keuze voor organisaties die op zoek zijn naar één leverancier voor business solutions en IT Services. Ze spelen in op de veranderende digitale werkplek door oplossingen in de cloud en security. Ook zorgen ze voor geavanceerde analytics voor MPS engagements.”

Flexibele aanpak

Fernandes voegt daaraan toe: “Ricoh’s Managed Document Services is gebaseerd op een wereldwijd engagement model dat zorgt voor een consistente aanpak voor klantbetrokkenheid. Door een flexibele aanpak kunnen ze inspelen op de specifieke behoeftes in de lokale markten.”

Maurits Aalders, Director Marketing, Ricoh Nederland, zegt: “We zijn er trots op dat Quocirca ons voor het achtste jaar op rij tot leider van de MPS-markt heeft uitgeroepen. Dit is een groot compliment en een bevestiging van onze klantgerichtheid. Het bieden van betrouwbare, flexibele en veilige diensten aan klanten is de basis voor een digitaal gedreven werkplek. We kijken ernaar uit om nieuwe en bestaande klanten verder te helpen in dit digitale tijdperk.”

*Onderzoek uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten onder 200 bedrijven die al met MPS werken en minstens 500 medewerkers tellen. Bij dit onderzoek gelden bedrijven met 500 tot 999 medewerkers als middelgrote organisaties en bedrijven met meer dan 1000 medewerkers als grote organisaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ricoh
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.