Nieuwe AI-functies Quinyx veranderen personeelsbeheer drastisch

| Quinyx | 2 min | 02 februari 2021 14:26
Afbeelding: Erik Fjellborg, oprichter en CEO van Quinyx
  • De nieuwe productsuite van Quinyx zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bedrijven hun personeelsbestand beheren, voorspellen, benutten en optimaliseren.
  • De nieuwe productsuite omvat geavanceerde AI-gestuurde oplossingen, waaronder vraagvoorspelling, strategische planning en arbeidsoptimalisatie.
  • Voor bedrijven die flexwerkers in dienst hebben, heeft COVID-19 gebreken aan het licht gebracht in planningsprocessen en arbeidsplanning op de lange termijn. Dit creëert niet alleen een noodzaak, maar ook een kans voor bedrijven om hun activiteiten opnieuw te regelen.
Quinyx, wereldleider op het gebied van AI-gestuurd personeelsbeheer, zorgt voor een efficiëntieslag bij bedrijven die flexwerkers in dienst hebben met haar nieuwe productaanbod. Dit bestaat uit krachtige AI-gestuurde productfuncties, zoals vraagvoorspelling, strategische planning, arbeidsoptimalisatie, tijd en aanwezigheid, planning en betrokkenheid. Het nieuwe productaanbod zal zowel aan de uitdagingen van COVID-19 als aan de fluctuerende personeelsbehoeften voldoen. Al deze productfuncties werken naadloos samen om de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers te vergroten en om arbeidsoptimalisatie te stimuleren.

Lagere personeelskosten en tijdbesparing

Arbeidsoptimalisatie door middel van één klik levert lagere personeelskosten en tijdbesparingen op voor de administratie. Door extra arbeidskosten zoals overuren en overbezetting te vermijden, stelt Quinyx bedrijven in staat om geld te besparen en zakelijke KPI’s te behalen door een optimale personeelsbezetting te garanderen. Beslissingen over werving en omscholing worden vereenvoudigd door geavanceerde AI-gestuurde analyses over huidige werknemerspools en toekomstige vereiste personeelsbezetting.

Perfecte planningsnauwkeurigheid als gevolg van roosteranalyses

De productlancering volgt kort na nieuw marktonderzoek waarin meer dan 450.000 roosters zijn geanalyseerd. Quinyx ontdekte dat bedrijven die geen AI-gestuurde software gebruiken om te plannen, geen doelgerichte roosters produceren die geoptimaliseerd zijn om aan de zakelijke eisen te voldoen. De geanalyseerde roosters toonden gemiddeld 30 procent overbezetting en 16 procent onderbezetting. Dit leidde tot omzetverlies, nalevingsovertredingen, slechte klantenservice en productiviteitsverlies. Het nieuwe aanbod van Quinyx garandeert een bijna perfecte planningsnauwkeurigheid op basis van zeer gelokaliseerde prognoses, die rekening houden met elke afzonderlijke locatie en bedrijfskenmerk, waarbij de strategische planningsfuncties helpen bij beslissingen over personeel en budgettering op de lange termijn. Bedrijven die al profiteren van dit nieuwe productaanbod zijn onder andere Trigion, Wolt en Wello.

Erik Fjellborg, CEO en oprichter van Quinyx, licht toe: “We zijn trots om nieuwe productoplossingen op de markt te brengen die bedrijven zullen helpen bij het optimaliseren van de manier waarop ze momenteel het personeelsbestand van flexwerkers beheren. Ons doel is om hen essentiële tools te bieden om toekomstbestendigheid te creëren als het gaat om personeelsplanning. Onze nieuwe oplossing biedt een bijna perfecte planningsnauwkeurigheid, geoptimaliseerde vraagvoorspelling en garandeert naleving hiervan.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Quinyx
Quinyx biedt software voor workforce management aan die het personeel in de dienstverlenende industrie helpt om mensen en bedrijven te laten groeien. Quinyx helpt bedrijven over de hele wereld om personeelsplanning te optimaliseren met AI-voorspellingen, tijd rapportages efficiënter te maken, kosten te verlagen, te voldoen aan wetgevingen en betrokken te zijn met werknemers.
Meer over Quinyx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.