Samenwerking PPRO en Banking Circle voegt waarde toe aan PSP-proposities

| Banking Circle | 2 min | 02 februari 2021 16:27
Copyright: Banking Circle
PPRO, de wereldwijde aanbieder van lokale betaalinfrastructuur, werkt samen met Banking Circle, aanbieder van innovatieve financiële infrastructuur, om PPRO’s aanbod te verbeteren voor Payment Service Providers (PSP’s) die met internationale e-commercebedrijven werken. De samenwerking benadrukt de effectiviteit van Banking Circle als next-generation provider van infrastructuur voor internationale betalingen.

PPRO heeft zichzelf gevestigd als de meest betrouwbare infrastructuurprovider op het gebied van lokale betaalmethoden en ondersteunt daarmee de internationale groei van PSP’s zoals Citi, Elavon, Mastercard Payment Gateway Service, Mollie, PayPal en Worldpay. PPRO’s lokale betalingsplatform en deskundige services stellen e-commerce bedrijven in staat om online shoppers hun favoriete lokale betaalmethoden aan te bieden in markten over de hele wereld.

PPRO maakt hierbij gebruik van Banking Circle’s real-time betaalinfrastructuur voor PSP’s, zoals uitgelegd door Dr. Götz Möller, CFO bij PPRO: “Banking Circle raakt de kern van onze propositie. Door real-time betalingen te kunnen maken naar onze PSP-klanten kunnen we betrouwbare en snelle diensten leveren die ons onderscheiden van onze concurrenten.”

Anders la Cour, medeoprichter en CEO van Banking Circle, voegt hier aan toe: “De financiële infrastructuur die we hebben opgebouwd geeft betaalproviders zoals PPRO een belangrijke toegevoegde waarde door ze in staat te stellen hun klanten efficiënte betaaloplossingen aan te bieden met ingebouwde flexibiliteit en veiligheid.”

PPRO werkt samen met Banking Circle om haar serviceaanbod te verbeteren, met een focus op het leveren van een naadloze klantervaring. Door de samenwerking met Banking Circle krijgt PPRO toegang tot lokale clearing in verschillende landen en betaalrekeningen in meerdere valuta via slechts één platform. Dit helpt PPRO niet alleen om interne processen te vereenvoudigen, maar ook om betalingen sneller en goedkoper te maken.

Aangezien veel van PPRO’s PSP-klanten ook zelf klant zijn van Banking Circle, kunnen zij ook profiteren van real-time interne betalingen tussen Banking Circle’s rekeningen van PPRO en die van henzelf.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Banking Circle

Banking Circle is aanbieder van een financiële infrastructuur voor betalingsbedrijven en banken. Als bank met een volledige vergunning en zonder legacy-systemen biedt Banking Circle betalingsbedrijven en banken de mogelijkheid om snel en tegen lage kosten in te springen op kansen in de nieuwe economie. Daarbij profiteren de klanten van Banking Circle van compliance en goede beveiliging. Dit is mogelijk dankzij rechtstreekse transactieverwerkingssystemen waar geen legacy aan te pas komt. De oplossingen van Banking Circle dragen bij aan financiële inclusie door duizenden bedrijven in staat te stellen om grensoverschrijdende transacties te voltrekken op een manier die eerder niet mogelijk was. Dat geldt voor alles van het openingen van bankrekeningen en het afsluiten van leningen tot internationale betalingen, verwerken van transacties, hedging en compliance.
Meer over Banking Circle

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.