Logistiek dienstverlener C.H. Robinson zet Technology Development Centre in Cork op

| C.H. Robinson | 2 min | 03 februari 2021 13:05
Afbeelding: Het onderkomen van het nieuwe IT team in Warschau | Copyright: C.H. Robinson
C.H. Robinson, een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld, heeft aangekondigd dat het een nieuw technologiecenter in Cork (Ierland) gaat opzetten. In het center zullen met behulp van het IT-platform, dat C.H. Robinson voor de logistieke sector en supply chain experts gebouwd heeft, gepersonaliseerde oplossingen voor verladers en vervoerders ontwikkeld worden. C.H. Robinson is van plan de komende drie jaar meer dan dertig IT-professionals aan te nemen om deze nieuwe technologie te realiseren.

“Onze investering in de uitbreiding van onze vestiging in Cork is opnieuw een bewijs voor ons commitment aan de ontwikkeling van branchespecifieke IT-oplossingen. We zijn van plan om het tempo van de innovatie te verhogen om klanten en vervoerders best-in-class technologie en diensten te kunnen bieden”, zei Mike Neill, chief technology officer bij C.H. Robinson. “Het beschikbare talent in de regio en onze eigen IT-experts in Cork vormen samen met de uitgebreide kennis en ervaring van onze nieuwe managing director Tyler Patterson een ideale combinatie voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Die zullen moeten leiden tot lagere transportkosten, eenvoudigere logistieke processen, verhoging van de efficiency bij onze klanten, meer inzicht en bovendien tot een hogere betrouwbaarheid van de logistieke processen dankzij goede data en technologie.”

De aankondiging van het technologiecenter in Cork komt vlak na de recente uitbreiding van het IT-team van C.H. Robinson in Warschau, Polen. De beide teams zijn onderdeel van de meer dan 1.000 IT- en data-analytics professionals, die wereldwijd werken aan de IT-toepassingen van C.H. Robinson, waaronder Navisphere®, een eigen wereldwijd transport management systeem (TMS). De oplossingen moeten de digitale transformatie en de toepassing van geavanceerde analytics in de supply chain sector versnellen om de logistieke prestaties van zowel klanten als vervoerders te verbeteren.

”Dankzij de innovatieve sfeer zal het Technology Development Centre in Cork bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen die de logistieke sector verder zullen brengen. Bij C.H. Robinson werken we actief samen met onze klanten om hun supply chain uitdagingen het hoofd te bieden en de oplossingen daarvoor vervolgens in onze systemen toe te passen zodat al onze klanten en alle vervoerders daarvan kunnen profiteren”, lichtte Tyler Patterson, managing director van C.H. Robinson toe.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over C.H. Robinson
C.H. Robinson (Nasdaq: CHRW) lost eenvoudige en complexe logistieke problemen op voor bedrijven over de hele wereld en in alle sectoren. C.H. Robinson is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Het uitgebreide portfolio van logistieke diensten versnelt de wereldwijde handel door snel en betrouwbaar producten en goederen te leveren, die de wereldeconomie draaiend houden. Dankzij zijn expertise en de informatie uit het multimodale transportmanagement systeem is C.H. Robinson in staat om slimme oplossingen te bieden aan haar klanten en contractcarriers.

De technologie van C.H. Robinson is ontwikkeld door en voor supply chain experts om snelle en betekenisvolle verbeteringen in de bedrijfsprocessen van de klanten door te kunnen voeren. Als een maatschappelijk verantwoorde onderneming zijn we trots dat we miljoenen dollars bijdragen aan doelen die voor ons bedrijf, onze Stichting en onze medewerkers van belang zijn.
Meer over C.H. Robinson
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.