Unit4 benoemt Dmitri Krakovsky als Chief Product Officer

| Unit4 | 3 min | 03 februari 2021 14:45
Afbeelding: Dmitri Krakovsky, Chief Product Officer bij Unit4 | Copyright: Unit4
Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag de benoeming van Dmitri Krakovsky als Chief Product Officer aan. Dmitri Krakovsky bekleedde eerder al leiderschapsposities binnen de technologiesector bij organisaties als Google en SAP SuccessFactors. Bij Unit4 gaat hij de innovatie van cloudapplicaties versnellen en organisaties helpen om de manier waarop ze werken te transformeren met next-generation ERP.

Als erkend technologie-professional met 30 jaar ervaring in de IT-sector, zal Dmitri de ontwikkeling van Unit4's Enterprise Resource Planning (ERP) productsuite leiden en faciliteren. Deze baanbrekende technologie wordt toegepast om organisaties te helpen hun digitale toekomst op lange termijn vorm te geven. De diepgaande kennis van Dmitri over het bouwen en lanceren van enterprise software-oplossingen, zijn bewezen strategisch leiderschap en visie zijn essentieel om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar ERP-software die de productiviteit, snelheid en veerkracht binnen hun organisaties verhoogt.

Expert in zijn vakgebied

Dmitri is een expert in zijn vakgebied en heeft diverse leidinggevende functies bekleed, waaronder SVP, Head of Human Capital Management Products bij SAP SuccessFactors, waar hij leidinggaf aan de ontwikkeling van cloud-native HR-producten, hoofd product management bij Intuit Quickbooks®, en meest recent als Vice President of Products bij Google, waar hij werkte aan machine learning enabled applicaties en data services bij Google Cloud Platform.

Dmitri is een strategisch leider, visionair en ERPx-ambassadeur. Hij wordt verantwoordelijk voor de end-to-end klantervaring van Unit4's producten, het verhogen van klantwaarde, innovatie en kwaliteit. De komst van Dmitri naar Unit4 laat zien dat het bedrijf blijft investeren in haar moderne, modulaire multi-tenant cloud ERP.

"Ik ben verheugd om bij Unit4 te komen werken vanwege de kansen, de technologie en het team”, stelt Dmitri. “Dit is een buitengewone kans om iets te leveren wat klanten al tientallen jaren vragen van ERP-oplossingen; een systeem dat is ontworpen rond hun specifieke behoeften, dat bedrijven in staat stelt om snel, veerkrachtig en aanpasbaar te zijn, en dat toegankelijk genoeg is om werknemers in staat te stellen productief te zijn. Deze oplossing wordt mogelijk gemaakt door de vooruitstrevende technologie en door het gebruik van grote technologische veranderingen, zoals micro-service architectuur, API's, machine-learning en zelf genereerbare user experiences. Tot slot heb ik het gevoel dat Unit4 een ongelooflijk team heeft om deze visie te verwezenlijken - sommigen ken ik al heel lang, anderen heb ik de afgelopen maanden leren kennen. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken."

"Ik ben blij om Dmitri bij Unit4 te kunnen verwelkomen als onze nieuwe Chief Product Officer," zegt Mike Ettling, CEO bij Unit4. "Zijn uitgebreide kennis en ervaring maakt hem de juiste persoon om de ontwikkeling en levering van onze producten te leiden. We hebben de kans om ERP echt opnieuw te definiëren, vooral nu we zien dat organisaties snelheid maken met hun digitale transformatie. Hiermee passen ze zich aan veranderingen in de markt en de behoeften van hun afnemers aan en zorgen ze ervoor dat hun meest waardevolle bezit, hun mensen, de omgeving creëren waarin ze optimaal kunnen presteren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Unit4ERP
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.