Precisely en TomTom helpen bedrijven met data integriteit door inzet van locatietechnologie

| TomTom | 2 min | 04 februari 2021 9:48
Copyright: TomTom
TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, en Precisely, de wereldleider op het gebied van data integriteit, breiden hun langdurige samenwerking uit. TomTom zal Precisely voorzien van zijn kaart- en verkeersdatasets, waardoor klanten van Precisely beter geïnformeerde en betrouwbaardere zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Precisely zal gebruikmaken van de nauwkeurige kaartinformatie van TomTom, evenals van de historische en real-time verkeersgegevens – afkomstig van meer dan 600 miljoen connected apparaten. Deze kaart- en verkeersgegevens helpen organisaties in de financiële dienstverlening fraude terug te dringen, stellen verzekeringsmaatschappijen in staat locatierisico's beter te beheren en verbeteren gerichte retail-marketingcampagnes door betere klantinzichten te bieden.

Een veiligere, schonere en filevrije wereld

"Uitgebreide kaarten en real-time, dynamische verkeersgegevens bieden essentiële locatiecontext voor het nemen van efficiëntere beslissingen. Deze opties helpen klanten om bij te dragen aan een veiligere, schonere en filevrije wereld", zegt Dan Adams, SVP Data en Operations bij Precisely. "TomTom's aanbod van toonaangevende wereldwijde kaart- en verkeersdatasets heeft de betrouwbaarheid, uniformiteit en grootschaligheid die nodig is om het location intelligence platform of de applicatie van elk bedrijf te verrijken."

Precisely zal niet alleen gebruikmaken van de gegevens van TomTom, maar zal ook markttrends en locatie-inzichten met TomTom delen en zo relevante informatie leveren om het aanbod van TomTom voortdurend te verbeteren. De feedback van Precisely over kaartgegevens, zoals wegwijzigingen, kan TomTom in real-time verwerken. Dit is een voordeel voor alle TomTom-klanten.

Samenwerken, van elkaar leren en verbeteren

"De langdurige relatie tussen Precisely en TomTom is een mooi voorbeeld van ons vermogen om samen te werken, van elkaar te leren en te verbeteren", aldus Anders Truelsen, Managing Director van TomTom Enterprise. "TomTom is er trots op zo nauw samen te werken met Precisely, een wereldwijde leider die klanten helpt data integriteit te bereiken door maximale nauwkeurigheid, consistentie en context in data te bieden."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TomTom
TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.