EVBox Group introduceert Business Portal voor live inzicht in laadpaaldata

Laadbeheerplatform van EVBox Group geeft wagenparkbeheerders en locatiemanagers controle over de prestaties van hun laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen

| EVBox | 2 min | 04 februari 2021 9:53
Afbeelding: Everon’s Business Portal | Copyright: EVBox
Everon’s Business Portal is een krachtig dashboard dat realtime inzicht biedt in de status van een laadpaal, het laadgedrag en het energieverbruik. De Business Portal helpt wagenparkbeheerders en locatiemanagers om betere beslissingen te nemen en hun laadinfrastructuur te optimaliseren op basis van uitgebreide data.

In de huidige markt van laadbeheersoftware hebben wagenparkbeheerders een beperkt overzicht van het totale energieverbruik van hun wagenpark en de prestaties van bijbehorende laadpalen. Locatiemanagers missen de controle over hun stroomtoevoer, de laadpunten en parkeerplaatsen. Business Portal biedt bedrijven en beleidsmakers de middelen om deze problemen te voorkomen.

Of een bedrijf slechts een paar of zelfs duizenden laadpunten en elektrische auto’s beheert, wagenparkbeheerders en locatiemanagers hebben altijd via één dashboard het overzicht van alle laadgegevens. Met Business Portal controleren gebruikers het energieverbruik van de laadpalen, het laadgedrag en de gegenereerde inkomsten. Everon's Business Portal werkt met alle laadpalen die OCPP-conform zijn. Op dit moment is Everon geïntegreerd met EVBox, Alfen, ABL, BTCPower en Schneider Electric.

"Everon's Business Portal maakt het beheer van laadinfrastructuur een stuk eenvoudiger. Het is een plek waar gegevens en beslissingen samenkomen. Het uitgebreide inzicht in de laadgegevens helpt beleidsmakers hun laadnetwerk optimaal te beheren, de totale eigendomskosten te minimaliseren en de efficiëntie van hun laadpalen te maximaliseren." - Joeri Kamp, CSO van EVBox Group

Eind vorig jaar kondigde EVBox Group aan een beursgenoteerd bedrijf te worden in samenwerking met TPG Pace Beneficial Finance. Naar verwachting wordt EVBox vanaf het einde van het eerste kwartaal van 2021 genoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE).

Over Everon

Everon is een laadbeheerplatform waarmee elk bedrijf een eigen dynamisch laadnetwerk voor elektrische auto's kan bouwen. Everon opereert in een van de snelstgroeiende branches en bedient wereldwijd veel toonaangevende bedrijven. Het platform is hardware-agnostisch, ondersteunt meer dan 21 verschillende talen, en kan moeiteloos met verscheidene API's integreren. Ga naar everon.io voor meer informatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EVBox
EVBox Group is opgericht in 2010 en versnelt sindsdien de adoptie van elektrisch vervoer door het bieden van alles-in-één-laadoplossingen aan bedrijven en particulieren wereldwijd. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare, open source laadbeheersoftware van Everon.

Als dochteronderneming van ENGIE, loopt EVBox Group voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit kantoren in onder andere Parijs, Chicago en Amsterdam, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.
Meer over EVBox
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.