Ictivity opnieuw beste IT-partner voor zorginstelling PSW

Betrouwbaarheid, maatwerk en denken in kansen vormen het fundament voor de samenwerking

| Ictivity | 2 min | 04 februari 2021 13:39
Copyright: Ictivity
Gehandicaptenzorginstelling PSW kiest opnieuw voor IT-dienstverlener Ictivity. Na een driejarige samenwerking heeft PSW met behulp van een externe adviseur de gewenste ICT-dienstverlening getoetst aan de markt. Hieruit blijkt dat Ictivity en de Omnia Workspace, een veilige en gebruiksvriendelijke online werkplek, goed aansluiten op het toekomstperspectief van PSW. In 2016 gingen de twee bedrijven voor het eerst samen in zee. Op 1 november 2020 is de samenwerking verlengd.

Gebruikersbehoeften centraal

Ictivity is verantwoordelijk voor het volledige IT-beheer en -support van PSW. Daarbij staat innovatie centraal en werken beide organisaties structureel samen om de digitale transformatie steeds beter te laten aansluiten bij de behoeften van de PSW-medewerkers. Zo wordt de functionaliteit van het PSW-portaal rijker en krijgt Microsoft Teams een steeds prominentere rol in de digitale samenwerking en communicatie. Dit past bij de huidige tijdsgeest en de toekomst van werken in de zorg.

Marcel Charlier, Manager ICT bij PSW: “De samenwerking wordt gekenmerkt door gelijkwaardigheid. Ictivity is een waardevolle sparringpartner en we bepalen samen de prioriteiten op IT-gebied. Zo ging aan het begin van de coronapandemie alle aandacht uit naar de ingebruikname van Microsoft Teams, waardoor dit binnen twee weken volledig was opgetuigd voor onze ruim 1.200 medewerkers. We hebben te maken met een vast team dat onze organisatie kent en weet wat er bij ons gebeurt. De betrokkenheid van Ictivity is een heel belangrijke succesfactor in onze samenwerking.”

Van SLA naar XLA

Rinske van Kerkoerle, Klant Succes Manager bij Ictivity: “De gesprekken over de samenwerking tussen PSW en Ictivity richtten zich al een ruime tijd niet meer op kwantitatieve kaders, zoals reactiesnelheid. Het is een hele open samenwerking. Zo sparren we bijvoorbeeld samen over het intuïtiever maken van de werkplek van de gebruikers en de rol van ICT in het optimaal beantwoorden van de hulpvraag van cliënten. Het is een zorgorganisatie, waarbij betrouwbaarheid, samenwerken, maatwerk en denken in kansen en mogelijkheden centraal staan. De verandering van een SLA naar een XLA is dus een passende stap. We zijn blij dat we samen met PSW deze volgende stap kunnen gaan zetten.”

Meer informatie over de samenwerking tussen PSW en Ictivity is te vinden op https://www.ictivity.nl/klantcase/een-xla-past-bij-psw-betrouwbaarheid-samenwerking-en-maatwerk-staan-centraal/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ictivity
Over Ictivity
Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.