Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Tijdens de vijftiende editie van de jaarlijkse prijsuitreiking worden 284 personen erkend die zich bovengemiddeld hebben ingezet voor de Sitecore-community

| Sitecore | 4 min | 04 februari 2021 14:01
Gewaardeerd
Afbeelding: NBA Experience - MVP Summit 2019 | Copyright: Sitecore
Sitecore®, de wereldwijde leider op het gebied van beheersoftware voor digitale ervaringen, heeft de namen van de Sitecore Most Valuable Professionals (MVP's) van 2021 bekendgemaakt. Dit is het vijftiende jaar waarin uitblinkers binnen de Sitecore-community worden geprezen. Dit jaar hebben 284 MVP's van over de hele wereld een uitzonderlijke bijdrage geleverd aan de Sitecore-community. Dat deden zij via een breed scala van online activiteiten en het geven van essentiële feedback op de producten van Sitecore met het oog op verdere ontwikkeling en verbetering.

In 2021 heeft Sitecore 170 Technology MVP's, 33 Strategy MVP's en 81 Ambassador MVP's benoemd die actief zijn bij meer dan 110 bedrijven in 33 landen. Dit jaar vieren vijftien MVP's een mijlpaal omdat ze al meer dan tien jaar deelnemen aan het programma. Dit zijn: Brian Beckham, Richard Cabral, Corey Caplette, Sean Connell, Thomas Eldblom, Ben Golden, Richard Hauer, Nick Hills, Robbert Hock, Brian Pedersen, Klaus Petersen, Mark Ursino, Andy Uzick, Chris Williams en Sebastian Winslow.

“Het is ons een groot genoegen om deze 284 uitstekende leiders binnen de Sitecore-community te mogen aankondigen, in het bijzonder omdat dit het vijftiende jaar van het MVP-programma is”, zegt Steve Tzikakis, CEO van Sitecore. "2020 was voor iedereen een moeilijk jaar. Maar onze wereldwijde community bleef met elkaar verbonden door de inspanningen van onze MVP's, die enorme drempels wisten te overwinnen en hun kennis en ervaringen deelden door hun toewijding aan de Sitecore-community.”

De eretitel Sitecore MVP is bestemd voor leden van de internationale Sitecore-community die in het afgelopen jaar hebben laten zien zich het Sitecore-platform uitstekend eigen te hebben gemaakt en zich hebben ingezet om kennis en technische expertise te delen met communitypartners, klanten en prospects. Het MVP-programma is meer alleen dan een onderscheiding. MVP's krijgen ook exclusieve uitnodigingen voor discussiefora voor MVP's, regionale meetings en de MVP Summit. Ook krijgen zij bepaalde privileges zoals toegang tot vroegtijdige productreleases, discussies met de productteams en deelname aan webinars.

De 284 MVP's van dit jaar hebben in 2020 hun uiterste best gedaan om de leden van de wereldwijde Sitecore-community met elkaar te verbinden en te informeren, ook al waren fysieke evenementen vanwege de pandemie niet mogelijk. In maart 2020, toen de Sitecore User Group Conference (SUGCON) in Europa werd geannuleerd, vormden MVP's bijvoorbeeld meteen een commissie om een virtuele conferentie te organiseren. De daaruit voortvloeiende SUGCON Global in april 2020 telde meer dan 2000 geregistreerde deelnemers op afstand. Dankzij het 24 uur durende virtuele evenement konden deelnemers van over de hele wereld met elkaar in gesprek komen en inhoud delen.

“De Sitecore-community is een unieke open community, waarbij er een enorme bereidwilligheid is om kennis te delen, elkaar te helpen en om unieke evenementen te organiseren”, zegt Robbert Hock, al twaalf jaar MVP en één van de oprichters van Sitecore User Group Nederland (SUGNL). “De Sitecore MVP's lopen voorop door middel van blogs, Sitecore User Group-activiteiten en de organisatie van conferenties, hackathons en andere online evenementen zodat uiteindelijk iedereen het beste uit het Sitecore Experience Platform kan halen. Ik ben er trots op dat ik de eerste Nederlander ben met meer dan tien Sitecore MVP-titels.”

Alex van Wolferen, Sitecore Architect bij Achmea: “Ik voel me zeer trots en vereerd dat ik voor de tweede keer benoemd ben tot Sitecore MVP Technology. Het is een erkenning op persoonlijke titel en ook een bevestiging van alle energie en expertise die je steekt in het delen van waardevolle kennis. De harde kern van SUGNL kent elkaar inmiddels al vele jaren en we weten elkaar zowel nationaal als internationaal nog steeds te blijven inspireren om onszelf verder te ontwikkelen en te blijven innoveren. De waardering die Sitecore uitspreekt met het jaarlijks benoemen van de Most Valuable Professionals in de diverse categorieën is daarbij erg belangrijk. Niet alleen voor de MVP’s zelf, maar vooral ook als motivator voor anderen.”

Belangrijke aankomende evenementen voor de Sitecore-community zijn de Sitecore Hackathon 2021 op 5 en 6 maart en de Virtual Developer Day op 17 maart.

De volledige lijst met de Sitecore MVP's van 2021, details over het programma en activiteiten zijn te vinden op mvp.sitecore.com.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Sitecore

Sitecore levert een digital experience platform waarmee 's werelds slimste merken langdurige relaties met hun klanten op kunnen bouwen. Marktleider Sitecore kreeg al tal van awards en brengt als enige organisatie content, commerce en data samen in één verbonden platform.
Meer over Sitecore

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.