Citrix benoemt nieuwe Vice President Partner Sales in EMEA

Pilkku Aasma bouwt verder aan de sterke, winstgevende langetermijnsamenwerkingen met Citrix

| Citrix | 2 min | 09 februari 2021 13:20
Afbeelding: Pilkku Aasma, Vice President Partner Sales EMEA bij Citrix | Copyright: Citrix
Citrix benoemt Pilkku Aasma tot Vice President Partner Sales in EMEA. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor het versterken van Citrix’ relatie met zijn EMEA-partners om hun successen en winstgevendheid op de lange termijn te versterken. Aasma’s prioriteit wordt het versterken van de kennis en vaardigheden van partners op het gebied van digitale werkplekken, zodat zij werken op afstand beter kunnen ondersteunen en een betere werknemerservaring kunnen opleveren. Aasma volgt Daren Finney op, die is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) voor het Citrix channel wereldwijd. Beiden rapporteren aan Bronwyn Hastings, Senior Vice President Worldwide Channel Sales and Ecosystem.

Aasma heeft twintig jaar ervaring in een breed scala aan markten en had verscheidene leidinggevende functies bij Microsoft. Meest recent stond Pilkku Aasma in Duitsland aan het hoofd van Small, Medium & Corporate Segment sales en marketing. Daarvoor was ze direct verantwoordelijk voor de 40.000 partners van Microsoft in Duitsland en bekleedde ze diverse leidinggevende functies op het gebied van sales en operations in West-Europa en Centraal- en Oost-Europa.

"2020 was een uitzonderlijk jaar dat de veerkracht en wendbaarheid van zowel bedrijven als mensen testte in de manier waarop we werken, samenwerken en elkaar ondersteunen. We kunnen inmiddels gerust zeggen dat 2021 in het teken zal staan van verdere digitale transformatie, nu werken op afstand ingeburgerd is op een schaal die ondenkbaar was voor de coronapandemie,” zegt Pilkku Aasma, Vice President Partner Sales EMEA bij Citrix.

Pilkku komt oorspronkelijk uit Estland en behaalde een BA in International Business Management aan de Concordia International University in Tallinn. Ook behaalde ze haar Diploma in Executive Marketing van de Kellogg School of Management, Northwestern University in Parijs en een Diploma in Executive Leadership van de London Business School. Pilkku zal werken vanuit München.

“Met haar ruime ervaring in het leiden van grootschalige cloudtransformatieprojecten speelt Aasma een belangrijke rol binnen de versnelling in onze overstap naar de cloud. Ze zal zich focussen op het verstevigen van partnerrelaties, het versterken van sales-gedreven groei en het uitbreiden van het ecosysteem met strategische partners om een meer holistisch aanbod voor klanten in EMEA op te bouwen,” zegt Bronwyn Hastings, Senior Vice President, Worldwide Channel Sales and Ecosystem bij Citrix.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.