IBM kondigt nieuwe supersnelle flash opslagsystemen op instapniveau aan

Helpt bedrijven bij hun hybride cloud journeys

| IBM | 2 min | 09 februari 2021 15:35
Gewaardeerd
Copyright: IBM
IBM kondigt vandaag nieuwe supersnelle flash opslagsystemen op instapniveau aan. De systemen zijn speciaal ontworpen om enterprise-storage toegankelijk te maken voor ieder bedrijf en worden geleverd met nieuwe hybride cloud- en container-centrische updates.

IBM FlashSystem 5200

De nieuwe FlashSystem 5200 is één van de krachtigste storage systemen van IBM en speciaal ontworpen voor organisaties van iedere omvang. Het systeem biedt betere prestaties en capaciteit dan zijn voorganger.

Het IBM FlashSystem 5200 ondersteunt, net als het volledige IBM-flash opslagportfolio, Red Hat OpenShift, Container Storage Interface (CSI) voor Kubernetes, Ansible-automatisering en Kubernetes, evenals VMWare en bare metal-omgevingen. Daarnaast wordt het systeem geleverd met IBM Storage Insights, waarmee gebruikers inzicht krijgen in complexe storage omgevingen om weloverwogen beslissingen te nemen. Bovendien kunnen gebruikers dankzij IBM Spectrum Virtualize hun storage consolideren en beheren alsof het één pool is. Hierdoor kunnen ze prestaties verbeteren en de bedrijfskosten te verlagen. Het systeem bevat teven data resiliency-functies zoals IBM HyperSwap, die automatische failover ondersteunt in geval van een incident.

De datacapaciteit van FlashSystem 5200 begint met 38 TB aan datacapaciteit en kan uitgroeien tot 1,7 PB in een compacte 1U-form factor voor omgevingen met beperkte ruimte, of het equivalent van bijna 1 biljoen pagina's afgedrukte tekst. Hoewel FlashSystem 5200 half zo groot is als traditionele opslagsystemen, biedt het 66% meer maximale I / O's dan zijn voorganger en 40% meer datadoorvoer bij 21 GB / s, en is het ontworpen om klanten te helpen besparen op zowel kapitaal als operationele kosten.

IBM heeft tevens twee extra modellen aangekondigd voor de FlashSystem-serie die zijn ontworpen om verbeterde prestaties te leveren, de FlashSystem 5015 en 5035. Beide 2U-systemen zijn ontworpen voor organisaties met minder veeleisende prestatie- en groeivereisten, maar met dezelfde rijke IBM Spectrum Virtualize en IBM Storage Insights-functies.

Nieuwe plannen

IBM kondig vandaag ook plannen aan om de hybride cloud-mogelijkheden in zijn storage portfolio verder te ontwikkelen. Het bedrijf zal ondersteuning voor IBM Cloud Satellite toevoegen aan het FlashSystem-portfolio, IBM SAN Volume Controller, IBM Elastic Storage System en IBM Spectrum Scale. Daarnaast heeft IBM ook updates aangekondigd voor zijn IBM Spectrum Virtualize for Public Sector Cloud.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Matig (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IBM
International Business Machines Corporation (IBM) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computerhardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector.
Meer over IBM
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.