Mendix World 2021, 's werelds grootste low-code conferentie vindt plaats op 7-9 september

App-makers en innovators in business en tech komen samen om kennis te delen en de toekomst van software-ontwikkeling te ontdekken

| Mendix | 3 min | 9 februari 2021 16:21
Copyright: Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat de wereldwijde gebruikersconferentie, Mendix World 2021, dit jaar virtueel plaatsvindt van 7 tot 9 september. De conferentie is het belangrijkste evenement van het jaar om alles te horen over de mogelijkheden van low-code applicatie-ontwikkeling met Mendix. Organisaties die actief zijn in verschillende sectoren presenteren hier hun ervaringen met het Mendix-platform. Zij laten zien hoe ze software-ontwikkeling versnellen en applicaties creëren die de bedrijfsvoering verbeteren, helpen snel processen te digitaliseren en de customer engagement een boost geven.

De wereldwijde pandemie toonde de noodzaak aan om in iedere branche sneller te digitaliseren, of het nu gaat om het overwinnen van logistieke uitdagingen, het ondersteunen van werken op afstand of om het starten van nieuwe kanalen voor medewerkers- en klantbetrokkenheid. Mendix World laat de voordelen van low-code zien door domeinspecialisten vanuit de business en IT-professionals samen te brengen, en zo oplossingen te creëren die sneller waarde opleveren en effectiever zijn dan ooit.

Pre-registratie geopend

Mendix World 2021 is hét evenement voor IT- en management, ontwikkelaars, enterprise-architecten, branchepartners, bedrijfsanalisten, citizen developers en alle anderen die betrokken zijn bij de digitale toekomst van hun organisatie. De pre-registratie is nu geopend. Door alvast te registreren blijf je ook op de hoogte van nieuwe sprekers en het laatste nieuws over het evenement.

Vorig jaar legde Mendix World de lat voor virtuele conferenties al hoog. De mix van live evenementen, interactieve sessies en on-demand presentaties door klanten, partners en platformexperts van Mendix, gaven de aanwezigen een schat aan kennis die ze direct in hun organisatie konden inzetten.

Hoogtepunten Mendix World 2020

Tijdens de 78 sessies hoorden de aanwezigen hoe hospitality-bedrijf Hutten IoT-sensoren en een door Mendix gebouwde mobiele app gebruikt om een 100% contactloze betaaloplossing te creëren waarmee de bedrijfsrestaurants op een veilige manier bezocht kunnen worden. Ze zagen hoe PostNL haar logistieke systeem voor het verzenden en volgen van pakketten door heel Nederland opnieuw heeft getransformeerd. En ze hoorden hoe de stad San Antonio reageerde op de pandemie door de hulp bij huisvesting in minder dan twee weken te digitaliseren. Zo kregen burgers waarvoor de huisvesting gevaar liep veel sneller de noodzakelijke hulp.

Andere verhalen, van praktische tips tot strategische transformaties, werden gedeeld door de Port of Amsterdam, Love’s Travel Stops, Continental, Siemens, Trane Technologies, Brigham Young University en een reeks andere industrie- en overheidsbedrijven. De sessies van Mendix World 2020 kunnen nog steeds online worden bekeken.

"Dit is het evenement dat ontwikkelaars bijwonen om hun carrièremogelijkheden te verbeteren. Zakelijke en IT-leiders zijn aanwezig om de digitale impact van hun organisatie te vergroten", zegt Pranshu Tewari, CMO van Mendix. “Hier zie je hoe low-code de toekomst vormgeeft, niet alleen van software-ontwikkeling, maar van de hele digitale propositie van bedrijven. Low-code zoals Mendix het toepast, integreert alles. Het is een spannende toekomst, die we laten zien tijdens Mendix World."

Deelnemers, sponsors, sprekers
  • Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van Mendix World op 7-9 september, kan zich nu vooraf registreren. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.
  • Sponsor Showcases laten demo's zien van oplossingen van Mendix-partners. Zij zijn experts in het gebruik van low-code om zakelijke problemen op te lossen en ondernemingen te transformeren. Interesse in sponsoring? Neem dan contact op met mendixworld@mendix.com.
  • Eind februari volgt een oproep voor sprekers. Wie inventief met low-code werkt, kan dan zijn verhaal indienen voor het digitale podium van Mendix World.
Kijk hier voor meer informatie over Mendix World.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in no-code/low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst.
Meer over Mendix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.