DigiCert voltooit migratie van klanten en partners naar DigiCert CertCentral®, maakt weg vrij voor verdere modernisering van PKI en certificaatbeheer

Migratie van verouderde certificaatbeheersystemen Symantec naar CertCentral maakt geautomatiseerd certificaatbeheer, een betere gebruikerservaring en betere compliance mogelijk

| DigiCert | 3 min | 10 februari 2021 10:35
Copyright: DigiCert
DigiCert, de wereldwijd toonaangevende leverancier van TLS/SSL-, IoT- en PKI-oplossingen, heeft zijn klanten en partners gemigreerd van diverse oude Symantec-consoles naar het bekroonde DigiCert CertCentral en heeft de verouderde systemen voor de uitgifte van publieke TLS gesloten. Dit zorgt niet alleen voor een aanzienlijke verbetering van de gebruikerservaring, maar ook voor consolidatie van de PKI-activiteiten van DigiCert, waardoor het bedrijf zich meer kan richten op de innovatie van klantgerichte oplossingen en back-endsystemen. Deze stap past binnen DigiCert’s inspanningen om PKI te moderniseren en schaalbare, snelle en veilige vertrouwensdiensten te leveren voor een groeiend aantal online toepassingen.

DigiCert heeft in de afgelopen twee jaar aanzienlijk geïnvesteerd in technologie om zijn PKI-infrastructuur optimaal te laten aansluiten bij hedendaagse beveiligingsuitdagingen. Het bedrijf heeft die infrastructuur gehuisvest in ultramoderne datacenters en blijft een werkwijze hanteren waarin de allerbeste technologie wordt gecombineerd met lokale mensen en expertise. De upgrade naar CertCentral zorgt ervoor dat klanten en partners de beschikking krijgen over modern certificaatbeheer, dankzij uitgebreide automatisering van de complete levenscyclus van TLS-certificaten, van uitgifte tot identificatie en verlenging. CertCentral biedt DigiCert de mogelijkheid om doorlopend nieuwe producten te ontwikkelen voor klanten en partners.

DigiCert spant zich in om zijn klanten en partners te voorzien van allerlei tools voor het efficiënt en op grote schaal beheren van hun certificaten, zoals:
  • Automatisering: Doorlopende verbetering van de toch al grote hoeveelheid automatiseringsoplossingen voor certificaatbeheer, die het gehele proces voor bedrijven vereenvoudigen; van bestelling en uitgifte tot identificatie, intrekking en verlenging.
  • Beveiliging: Een compleet beeld van alle certificaten binnen het bedrijf dankzij geautomatiseerde tools voor identificatie en beheer, uitgebreide automatisering en segmentering op basis van bedrijfsonderdelen en rollen via CertCentral Enterprise.
  • Groei van partners: CertCentral Partner is eenvoudig te integreren in de bedrijfsvoering van partners en vergemakkelijkt het werken met een toenemend aantal producten, dankzij het gebruik van API's en uitgebreide automatisering. Partners worden ondersteund met gedetailleerde segmentering, voor een goed beeld van klantactiviteiten en betere verkoopstrategieën.
  • Tools: Diverse tools voor de veilige implementatie van ACME, API-geïntegreerde en andere gestandaardiseerde automatisering in bedrijfsnetwerken.
  • Centralisatie: CertCentral is een compleet PKI-platform met flexibele implementatiemogelijkheden en een korte terugverdientijd.
  • E-mail: Deelname aan de Gmail-pilot van VMC/BIMI voor het weergeven van logo's door geverifieerde merken.
  • IoT: Een vooraanstaand beheerplatform met standaarden en PKI-functionaliteit voor verschillende fabrikanten van beveiliging van IoT-apparaten.
  • Postkwantum: Er wordt doorlopend gewerkt aan het standaardiseren van post-kwantumcryptografie (PQC) met algoritmes die bestand zijn tegen de toekomstige dreiging van commercieel haalbare kwantumcomputers.

'In de afgelopen drie jaar hebben we nauw samengewerkt met klanten en partners aan hun overstap van de verouderde Symantec-consoles naar CertCentral. Daarmee bieden we ze een optimale gebruikerservaring en de beste functionaliteit die er te krijgen is', vertelt John Merrill, CEO van DigiCert. 'Met deze stap hebben we een echte mijlpaal bereikt. We hoeven ons niet langer bezig te houden met het onderhouden van oude systemen en kunnen ons in plaats daarvan richten op innovatie en het uitbreiden van ons aanbod voor klanten en partners.'

Met CertCentral kunnen bedrijven certificaten geautomatiseerd uitgeven, identificeren, verlengen en intrekken. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en werkt primair met API's om het certificaatbeheer ook op grote schaal eenvoudig te maken. CertCentral is een echte internationale oplossing die 11 talen en 9 valuta's ondersteunt.

De continue investeringen van DigiCert in het moderniseren van PKI maken de weg vrij voor vele nieuwe oplossingen. Dankzij snelle innovatie biedt CertCentral uitgebreide support en nog snellere validatie. Daarnaast zijn vele soorten maatwerk mogelijk voor uiteenlopende toepassingen van TLS-certificaten. De eenduidige broncode en uitstekende automatisering vergroten de betrouwbaarheid van PKI en verbeteren de naleving van industrienormen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DigiCert
DigiCert is de wereldwijd toonaangevende leverancier van schaalbare TLS/SSL, IoT- en PKI-oplossingen voor identiteit en encryptie. De innovatiefste bedrijven ter wereld vertrouwen op de expertise van DigiCert op het gebied van identiteit en encryptie, voor hun webservers en Internet of Things-apparaten. DigiCert ondersteunt TLS en andere digitale certificaten voor PKI-implementaties op elke schaal met zijn oplossing voor het beheer van de levenscyclus van certificaten, CertCentral®. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende platform voor certificaatbeheer, de snelle en bekwame klantenservice en hun toonaangevende beveiligingsproducten.
Meer over DigiCert
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.