Dynabook neemt deel aan IGEL Ready Programme als Technology Partner voor endpoints devices

| Dynabook | 3 min | 10 februari 2021 10:39
Afbeelding: De Satellite Pro C50 nu met IGEL Ready-certificatie | Copyright: Dynabook
  • De Satellite Pro C40-H en L50-G zijn de eerste IGEL Ready-geverifieerde dynabook devices
  • Devices zijn gecertificeerd en klaar voor implementatie IGEL’s next-gen edge OS voor betere security en op afstand werken
  • Komende maanden zullen meer devices aan het programma worden toegevoegd
Dynabook Europe GmbH en IGEL kondigen vandaag aan dat dynabook deelneemt aan het IGEL Ready Programme als Technology partner voor endpoint devices. Dankzij de samenwerking is IGEL’s next-gen edge OS gevalideerd voor een aantal dynabook devices, waardoor deze profiteren van de geavanceerde security-oplossingen van IGEL. In onze regio heeft Dynabook Benelux al sinds 2019 een partnership met IGEL voor mobiele thin client-oplossingen, deze samenwerking wordt nu uitgebreid.
image
De Satellite Pro C40-H en Satellite Pro L50-G zijn de eerste dynabook devices die een IGEL Ready-certificatie ontvangen. Dankzij IGEL’s snelle en eenvoudige out-of-the-box OS profiteren eindgebruikers direct zodra het besturingssysteem op hun device draait. De dynabook devices zijn ook één van de eerste mobiele endpoint devices die gecertificeerd zijn als IGEL Ready, waardoor klanten van dynabook hun werknemers kosteneffectief, efficiënt en veilig kunnen laten thuiswerken.

Organisaties die kiezen voor dynabook’s IGEL Ready-devices kunnen gebruikmaken van het volledige IGEL-ecosysteem dat bestaat uit meer dan 100 IGEL Ready-partners. De technologie van deze partners is volledig compatibel en klaar voor gebruik en integreert met dynabook devices via IGEL OS. Het Ready Programme biedt een ecosysteem waarin klanten geschikte devices, tools en applicaties kunnen vinden, verdeeld over verschillende categorieën. Klanten kunnen deze snel implementeren op hun virtuele desktop of cloud workspace. Vervolgens hebben ze veilig toegang vanaf ieder dynabook device dat is uitgerust met de software van IGEL.

Klanten van dynabook die gebruikmaken van IGEL Ready-devices hebben de zekerheid dat IGEL OS soepel werkt op hun device en een hoogwaardige eindgebruikerservaring levert.

“Door een IGEL Technology Partner te worden, bieden we onze klanten de mogelijkheid om te profiteren van de eenvoudige, veilige en kosteneffectieve implementatie van virtuele werkplekken - iets dat in deze tijd van thuiswerken steeds belangrijker wordt. Zeker in de sectoren die vragen om de meest robuuste vorm van endpoint security,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe. “We zijn trots op het feit dat de Satellite Pro C40-H en L50-G onderdeel zijn van het handjevol mobiele endpoint devices die tot nu toe gecertificeerd zijn als IGEL Ready. We kijken er dan ook naar uit om in de komende maanden nog meer devices beschikbaar te maken binnen het programma.”

“We zijn verheugd dat we Dynabook Europe kunnen verwelkomen in het IGEL Ready Programma. Hiermee formaliseren we een langlopende samenwerking tussen de twee bedrijven,” zegt Divya Saggar, Senior Manager, IGEL Alliances bij IGEL. “De toekomst van enterprise computing ligt in de cloud. Dankzij het IGEL Ready Programme kunnen klanten van dynabook profiteren van de geavanceerde security van onze Edge OS. Tegelijkertijd beschikken ze over betrouwbare en frictieloze toegang tot een breed aanbod van tools, applicaties en diensten die cruciaal zijn om bedrijfscontinuïteit en -groei mogelijk te maken.”

Ga voor meer informatie naar https://www.igel.com/ready/showcase-partners/dynabook-europe/

De dynabook IGEL Ready devices zijn beschikbaar via geselecteerde channelpartners. Meer informatie is hier te vinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynabook
Al meer dan dertig jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard als het gaat om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een meerderheidsbelang van Sharp Corporation zet Dynabook Inc. die traditie voort door waardevolle diensten te leveren die onze partners en klanten ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.
Meer over Dynabook
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.