Matt Thompson treedt toe tot de Raad van Bestuur van Tanium

| Tanium | 2 min | 10 februari 2021 12:52
Copyright: Tanium
Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, laat weten dat Matt Thompson is toegetreden tot de Raad van Bestuur van het bedrijf als onafhankelijk directeur. Hiervoor was Thompson de Executive Vice President van worldwide Field Operation van Adobe waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde sales, partnerships, e-commerce, consulting & services en customer success operations.

“Tijdens mijn gehele carrière heb ik nauw samengewerkt met c-suite executives, daarom ben ik bekend met de toenemende complexiteit en uitbreiding van het IT-landschap”, zegt Thompson. “Het Tanium open endpoint management-platform biedt precies wat managers die werken in een complexe omgeving vaak ontberen: een oplossing die eenvoudig integreert in de bestaande stack en hen realtime inzicht en controle biedt over al hun endpoints. Ik kijk ernaar uit om deel te nemen in de Raad van Bestuur en de groei van Tanium te helpen versnellen.”

“Ik ben zeer verheugd om Matt te kunnen verwelkomen tot onze board en hoop zijn kennis op het gebied van sales, marketing en partnerships snel in te kunnen zetten bij onze teams”, zegt Orion Hindawi, co-founder en CEO van Tanium. “Zijn visie op schaal en groei past perfect bij Tanium’s visie voor de toekomst en zijn GTM-kennis is van grote waarde voor het bedrijf nu we een bredere groep aan klanten bedienen.”

Thompson startte in 2007 bij Adobe en leidde de omzetgroei van het bedrijf van 2 miljard dollar toen naar meer dan 12 miljard dollar nu, en een groei in het personeelsbestand tot meer dan 10.000 mensen. Hij stond aan de basis van de transformatie van het bedrijf naar een licentiemodel op basis van abonnementen. Mede hierdoor is de waarde van het bedrijf toegenomen van 20 miljard dollar in 2007 tot meer dan 225 miljard dollar vandaag.

Voordat Thompson actief werd bij Adobe, had hij verschillende sales en field operation-functies in de softwarebranche, waaronder als lid van het executive team voor Borland Software (overgenomen door Micro Focus), Marimba (overgenomen door BMC Software) Calico Commerce (overgenomen door PeopleSoft) en Cadence Design Systems. Hij begon zijn carrière bij Electronic Data Systems.

Momenteel zit Thompson in het bestuur van NCR en Ellucian en bekleedde hij eerder een bestuursfunctie bij Appirio (overgenomen door Wipro).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.