Introductie Friend Check Up

| Snap | 1 min | 10 februari 2021 17:33
Copyright: Snap
Snap introduceert een nieuwe feature: de Friend Check Up. De functie herinnert Snapchatters eraan dat er mogelijk mensen in hun vriendenlijst staan waar ze geen contact meer mee willen hebben. Op Snapchat met iemand ‘vrienden zijn’ kan diegene namelijk onder meer toegang geven tot je verhaal en mogelijk zelfs je locatie, afhankelijk van je Snap Map-instellingen. Om Snapchat een veiligere plek te maken, wil Snap er zeker van zijn dat iedereen in je vriendenlijst ook daadwerkelijk tot je vriendenkring behoort.

Door de Friend Check Up krijgen Snapchatters een notificatie in de app waarna ze op een gemakkelijke manier door hun vriendenlijst kunnen gaan om deze op te schonen, zodat er alleen mensen in de lijst overblijven waar ze daadwerkelijk verbonden mee willen zijn. De nieuwe functie sluit aan bij het primaire doel van Snapchat: communiceren met de mensen die echt belangrijk voor je zijn. Snapchat gaat niet over grote anonieme groepen en lange lijsten met volgers, maar over direct contact met de mensen die je lief hebt.

De Friend Check Up-functie is onderdeel van de doelstelling van Snap om van Snapchat een vriendelijkere en veiligere plek te maken. De functie zal in de komende weken wereldwijd beschikbaar zijn op Android apparaten en in de komende maanden ook voor iOs-apparaten worden uitgerold.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.