Dassault Systèmes introduceert 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS voor creatieve makers en ambitieuze studenten

| Dassault Systèmes | 2 min | 11 februari 2021 13:13
Copyright: Dassault Systèmes
Dassault Systèmes heeft tijdens het event 3DEXPERIENCE World 2021 de oplossingen ‘3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers’ en ‘3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Students’ geïntroduceerd. Deze nieuwe cloudgebaseerde oplossingen bieden makers en studenten toegang tot een complete digitale samenwerkingsomgeving voor ontwerpen, engineering en innoveren.

Projecten delen met creatieve community

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers komt in de tweede helft van 2021 beschikbaar en stelt makers en mentoren in staat om gezamenlijk ideeën te realiseren. De nieuwe cloudoplossing bestaat uit de applicaties 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional, 3D Creator en 3D Sculptor, en biedt mogelijkheden om projecten te delen met de wereldwijde creatieve community Madein3D. Deze community wordt door Dassault Systèmes gecoördineerd om makers, influencers en innovators te inspireren en te helpen.

Beter voorbereiden op arbeidsmarkt

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Students is vanaf mei 2021 beschikbaar. Deze oplossing helpt studenten zich beter voor te bereiden op een competitieve arbeidsmarkt. Zij kunnen daarmee de vaardigheden verbeteren waar bedrijven tegenwoordig naar op zoek zijn, zoals engineering, projectmanagement en businessintelligence. De oplossing bevat de applicaties 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Student, 3D Designer Student, Collaborative Business en Industry Innovator. Ook krijgen studenten toegang tot een community van leeftijdsgenoten en experts op het 3DEXPERIENCE-platform en kunnen zij twee internationaal erkende certificeringen behalen.

"Van producten naar een platform en van connecties naar relaties: 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS transformeert de manier waarop makers en studenten leren, samenwerken en innoveren”, zegt Gian Paolo Bassi, CEO van SOLIDWORKS bij Dassault Systèmes. “Studenten krijgen de beschikking over de beste tools voor het ontwikkelen van vaardigheden die veel bedrijven tegenwoordig zoeken. Makers kunnen deel uitmaken van een community die dezelfde passie heeft voor het ontwikkelen van producten en innovaties en elkaar daarbij helpen. Beide groepen krijgen toegang tot de kennis en ervaring die nodig is voor het creëren van marktveranderende experiences. Het is een nieuwe manier om onze traditionele SOLIDWORKS-applicaties te gebruiken en te beheren via het 3DEXPERIENCE-platform.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dassault Systèmes

Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren.
Meer over Dassault Systèmes

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.