Betty Blocks behaalt SAP®-certificering en is voortaan beschikbaar op het SAP® Business Technology Platform

| Betty Blocks | 2 min | 11 februari 2021 13:33
Copyright: Betty Blocks
Gebruikers van SAP-bedrijfssoftware kunnen vanaf nu ook gebruikmaken van het no-code applicatie ontwikkelplatform van Betty Blocks. De organisatie is officieel gecertificeerd als SAP-partner, toegevoegd aan de SAP® Store en daarnaast heeft Betty Blocks zich aangesloten bij het PartnerEdge-programma.

Door de bedrijfssoftware van SAP te combineren met het no-code platform van Betty Blocks kunnen bedrijven sneller digitaal transformeren. Zij kunnen daarbij gebruikmaken van alle functionaliteiten en tools die een moderne en groeiende organisatie nodig heeft. Het no-code platform van Betty Blocks stelt bedrijven in staat om via de ontwikkelde applicaties data uit verschillende bronnen te combineren, ook wanneer deze data zich in SAP bevindt. Dit komt doordat het no-code platform is toegevoegd aan het SAP® Business Technology Platform.

Volledig in control en data combineren

Dankzij SAP Business Technology Platform is informatiebeveiliging gegarandeerd omdat bedrijven zelf kiezen waar ze informatie opslaan, of dat nu in hun eigen cloud is of door datamodellen in de vendor cloud op te zetten. Ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties, zowel on-premise als in de cloud, maken daardoor optimaal gebruik van de snelheid en het gemak van een no-code platform in een veilige omgeving.

"We zijn erg trots dat ons platform SAP-gecertificeerd en beschikbaar is in de SAP Store", aldus Chris Obdam, CEO bij Betty Blocks. "Als partner in het SAP PartnerEdge-programma kunnen gebruikers van de SAP-software nu ook de innovatie en snelheid van ons no-code platform ervaren."

Bestaande databases moderniseren

Voor snelgroeiende organisaties is een no-code platform van onschatbare waarde. Zij kunnen hun bestaande SAP-, Oracle- of Sharepoint-databases moderniseren, waardoor het mogelijk is om volledig in de cloud te werken en gegevens op die manier te delen.

Het no-code ontwikkelplatform van Betty Blocks werkt als een uitbreiding op de on-premise oplossingen van de SAP Extension Suite. Hierdoor kunnen organisaties:
  • Nu al digitale transformatie versnellen voordat de migratie van On-premise SAP naar S4/Hana is gestart.
  • Cloud-compatibele apps maken met behulp van on-premise data.
  • Functionele hiaten in bestaande software invullen met microapps of services.
  • Portals, dashboards en rapportages maken met gegevens vanuit meerdere bronnen, dankzij de cloud van Betty Blocks, die meerdere bronnen kan koppelen.

SAP® Business Technology Platform

Partners die voor certificering in aanmerking komen moet zijn gebouwd op het SAP® Business Technology Platform. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft erkend dat Betty Blocks aan alle vereisten voldoet. Dit betekent dat het platform soepel werkt met de cloudoplossingen van SAP. De SAP Store is onlangs gefuseerd met het SAP App Center en is nu de enige digitale marktplaats voor SAP en partneraanbiedingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Betty Blocks
Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.