Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam voor West-Europese activiteiten

| Brand New Galaxy | 3 min | 17 februari 2021 7:00
Afbeelding: Brand New Galaxy kantoor - CG building | Copyright: Brand New Galaxy
Het snel groeiende en wereldwijd opererende marketing- en technologiebedrijf Brand New Galaxy gaat zijn West-Europese activiteiten vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam aansturen. Hun missie: het bieden van uiterst gespecialiseerd en data geoptimaliseerde oplossingen in e-commerce, het leveren van creatieve content en automation & performance improvement vanuit de Nederlandse hoofdstad. Frank Carvalho, wereldwijd bekroond marketing- en reclameman met internationale ervaring, is aangesteld als Managing Director.

“We willen groeien en dat lukt ons, omdat we uitstekend in staat zijn de prestaties van onze cliënten te verbeteren via uiterst gespecialiseerde en data geoptimaliseerde oplossingen. Wij laten hen groeien door gebruik te maken van ons uniek digitale aanbod en van ons wereldwijde netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in e-commerce, creatie & contentproductie en Automation & Performance Improvement. We hebben ons nieuw kantoor in Amsterdam gevestigd, omdat de hoofdstad van Nederland groeit en de nieuwe commerciële hub van Europa lijkt te worden”, zo zegt Frank Carvalho, Managing Director van Brand New Galaxy in Amsterdam.

De Brand New Galaxy groep, winnaar van talloze awards, biedt wereldwijd end-to-end e-commerce oplossingen en contentproductie. Het bedrijf biedt verschillende unieke methodologieën aan, waaronder Robonauts Pictures E-commerce Real Feel, waarbij gebruik wordt gemaakt van productiedraaiingen die de online productervaring van consumenten vergelijkbaar maakt met een fysieke. Een andere specialiteit van hen is FMCC. Deze “Fast Moving Consumer Communications” methode levert een snelle en schaalbare oplossing voor contentproductie. Onderdeel van Brand New Galaxy’s eigen tools is Synthrone, een modulair en flexibel ecosysteem van geautomatiseerde diensten voor opslag, creatie, lokalisatie, publicatie, tracking en rapportage van content.

“Het efficiënt managen van het volledige digitale ecosysteem is een prioriteit voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun groei in e-commerce te stimuleren. Daarom vinden wij, als end-to-end e-commerce-speler met onze global-to-local methodologie, dat een intensievere samenwerking met onze klanten in West-Europa een absolute must is. Ons kantoor in Amsterdam is een natuurlijk gevolg van het bouwen van handige hubs voor goed ontwikkelde klanten en voor diegenen die aan het begin staan van hun e-commerce reis”, aldus Micha? Glapi?ski, Chief Growth Officer, verantwoordelijk voor International Operations bij Brand New Galaxy.

Galactische Groei

Brand New Galaxy is de laatste jaren flink gegroeid door nieuwe vestigingen te openen en nieuwe bedrijven in te lijven. Alleen al in 2020 hebben ze drie kantoren geopend op drie verschillende continenten: in de VS, het Midden-Oosten en Europa. Het personeelsbestand is het afgelopen jaar met 35% gegroeid naar meer dan 500 medewerkers, waarvan 80 procent op mondiaal en regionaal niveau werkzaam is. Het bedrijf levert zijn internationale en regionale diensten aan meer dan 200 klanten in 29 talen. Deze klanten zijn zowel Fortune 500 bedrijven als e-commerce spelers uit het midden- en kleinbedrijf. Brand New Galaxy is driemaal winnaar van de prestigieuze Press Magazine Awards.

Galactisch Talent

Aan het hoofd van het West-Europese avontuur staat een heuse wereldleider. Managing Director Frank Carvalho heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing en reclame opgedaan over de hele wereld, waaronder de VS, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Hongarije en Australië. Hij verhuist naar Amsterdam vanuit New York, waar hij de leiding had over het accountmanagement in Noord-Amerika en Global Business Director was bij Hogarth, onderdeel van WPP. In zijn lange carrière is hij ook nog 15 jaar Regional Client Services Director geweest bij de Publicis Groupe, European Business Lead voor Samsung en Senior Brand and Marketing Director voor Vodafone in Tsjechië. Hij heeft ruime ervaring in de financiële, professionele dienstverlening en in de farmaceutische, tabaks-, automobiel-, telecommunicatie- en mediabranche en is viervoudig winnaar van de prestigieuze Cannes Lions.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Brand New Galaxy
Brand New Galaxy is een snel groeiende, onafhankelijke holding van marketing- en technologiebedrijven. Het private "onafhankelijke marketingplatform" werd in 2017 opgericht in Warschau, Polen. Brand New Galaxy investeert in innovatieve en dynamische ideeën die gedijen in een start-up omgeving en schaalbaar zijn om te concurreren met netwerkbureaus. Met de titels “Debut of the Year 2018”, “Success of the Year 2019” en “Success of the Year 2020”, scoort BNG de 1e plaats op de prestigieuze agency ranglijsten van PRESS magazine. Bedrijven onder de vleugel van Brand New Galaxy zijn onder andere: Pathfinder 23 – global e-commerce agency; Life on Mars – beauty & fashion production agency; Spacecamp – global digital agency; Synthrone - e-commerce automation en implementation platform; Voyager - e-business delivery agency; New Gravity - software & direct-to-consumer house; Robonauts Pictures - e-commerce production house; content26 - Amazon content & advertising, BNG MEA – Dubai based hub driving commerce in MEA region; Man on the Moon - HR Agency.
Meer over Brand New Galaxy
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.