HIPS en Banking Circle slaan handen ineen om Retailers te helpen met het accepteren van buitenlandse valuta’s

| Banking Circle | 1 min | 12 februari 2021 12:15
Copyright: Banking Circle
Banking Circle, aanbieder van financiële infrastructuur voor betalingsbedrijven en banken, heeft een partnership gesloten met Hips Payment Group Ltd, leverancier van innovatieve e-commerce en mobile payment oplossingen. Met deze samenwerking is Hips in staat om retailers te helpen met het accepteren van betalingen via de lokale clearing en om instant valutawissels (FX) aan te bieden.

Snelle en veilige betalingen dankzij infrastructuur van Banking Circle

De organisaties zullen van elkaars technologie gebruik maken om dure legacy systemen te omzeilen. In plaats van internationale SWIFT transacties kan Hips nu gebruik maken van Banking Circle’s infrastructuur om retailers lokaal uit te betalen op een snellere, goedkopere en veiligere manier.

“De samenwerking met Banking Circle biedt ons de mogelijkheid om onze producten wereldwijd aan te bieden. Het platform van Banking Circle is eenvoudig te integreren en is efficiënt in het afwikkelen van diverse valuta’s. Onze retailers kunnen klanten producten of diensten in hun eigen valuta laten accepteren”, stelt John Cavebring, CEO van Hips. “Zo versterkt deze samenwerking ons leiderschap in het vereenvoudigen van betaalprocessen voor bedrijven van iedere grootte”.

Anders la Cour, co-founder en CEO van Banking Circle voegt toe: “We zijn verheugd dat we de samenwerking met Hips zijn aangegaan. Onze samenwerking biedt moderne en efficiënte oplossingen om internationale transacties en FX mogelijk te maken, zodat Hips zijn aanbod voor klanten nog waardevoller kan maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Banking Circle
Banking Circle is aanbieder van een financiële infrastructuur voor betalingsbedrijven en banken. Als bank met een volledige vergunning en zonder legacy-systemen biedt Banking Circle betalingsbedrijven en banken de mogelijkheid om snel en tegen lage kosten in te springen op kansen in de nieuwe economie. Daarbij profiteren de klanten van Banking Circle van compliance en goede beveiliging. Dit is mogelijk dankzij rechtstreekse transactieverwerkingssystemen waar geen legacy aan te pas komt. De oplossingen van Banking Circle dragen bij aan financiële inclusie door duizenden bedrijven in staat te stellen om grensoverschrijdende transacties te voltrekken op een manier die eerder niet mogelijk was. Dat geldt voor alles van het openingen van bankrekeningen en het afsluiten van leningen tot internationale betalingen, verwerken van transacties, hedging en compliance.
Meer over Banking Circle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.